Dobio sam warn za gp 6.15 jer sam lika ubio po adminovom POV-u bez razloga. Neki lik mi je dosao dok sam bio afk u autu i rekao mi je da ce da me ubije i poceo je da mi preti na sta sam ja izasao sa revolverom i odbrojao mu 5 sekundi da se udalji na sta se udaljio i otisao. 5min kasnije kada sam krenuo u banku naisao sam na istog lika koji je krenuo da me puca na sta sam uzvratio paljbu jer sam ga prepoznao a i vec sam mu odbrojao 5 sekundi to jest branio sam se. Kasnije me admin Nemanja Zajcev kaznjava za gp 6.15 koji nije video deo gde mu odbrojavam 5 sekundi da se udaljim na sta iz njegovog POV izgleda da sam krsio pravila i zato ga ne krivim. Ja nemam POV kada sam mu brojao jer me je ispostovao i sve je proslo bez problema. Zatrazite dokaze od admina i videcete da po njegovom POV-u izgleda da sam kriv ali kao sto sam rekao nisam i nemam pov na moju zalost. Nakon warna koji sam juce dobio maksimalno pazim da ne dobijem drugi i dobijem ga sad na glupost. Ako bi mogao ovaj put warn da mi se skine jer stvarno nisam imao ikakvu losu nameru.Nakon warna koji sam juce dobio maksimalno pazim da ne dobijem drugi i dobijem ga sad na glupost. Ako bi mogao ovaj put warn da mi se skine jer stvarno nisam imao ikakvu losu nameru. Stvarno bi mi puno znacilo da dobijem unwarn ovaj put jer mi je i onako puno sto sam dobio drugi... Navikao sam da uvek budem u nekoj org i sad trebam cekati jos dodatih 7 dana. Zeleo bih da nastavim da rp-am kao i ranije tako da bi bilo lepo da mi se izadje u susret....