Blokiraju ulaz autima, a posle toga ja prilazim uz njih i oni samo krenu da pricaju 5.4.3.2.1 a bez zahteva jos su brzo brojali a i pucali su pre brojanja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja nisam bio uopste tu ja sam prodavao lazni novac I dosao sam javili su mi na radio, vrv si pomesao jer imamo svi rakun maske I isti duksStavi duzi POV gjde se vracas na mjesto smrti za manje od 15 minuta
Stavi duzi POV gjde se vracas na mjesto smrti za manje od 15 minuta
Pa ni nismo blokirali oba ulazane smete blokirati oba ulaza u dvoriste
Nije meni do panela nego vi krsite pravilaPlaky izgubio si 4-5 panela tesku smo ti stetu nanjeli...
ne smeju nijedanne smete blokirati oba ulaza u dvoriste
ne zanimaju me 4-5 panela nego me zanima da nabijem warn retardima koji ne znaju nijedno praviloPlaky izgubio si 4-5 panela tesku smo ti stetu nanjeli...
GG ban za tebe nesmijes nabijat warnovene zanimaju me 4-5 panela nego me zanima da nabijem warn retardima koji ne znaju nijedno pravilo
izadji malo prosetaj batice, nes tolko gledat da nabijas warnove drugimane zanimaju me 4-5 panela nego me zanima da nabijem warn retardima koji ne znaju nijedno pravilo
izadjem ja ali za dzabe kad postoje debili poput vas koji blokiraju obe kapije autima i samo kazu 5.4.3.2.1 bez zahteva i ubiju teizadji malo prosetaj batice, nes tolko gledat da nabijas warnove drugima
ne pricam na taj nacin nego mislim da treba da budu kaznjeni jer krse malo pravila servera,nikad ja nisam imao nista sa tom familijom a i nikad ne bih to radio,npr da idem pred njihovu kucu i da snimam i da cekam da prekrse neko praviloGG ban za tebe nesmijes nabijat warnove
a i sto ne bih smeo ja njima da nabijem warn kad krse pravila,ja to ne radim iz neke osvete.GG ban za tebe nesmijes nabijat warnove
pa ne vredi naljutili se, a krse pravila za sta se ljute kad sam upravuNe kuzim sta postizete sta odgovsrate nazalvu i pravdate se nesto. Admin ce donijeti ispravnu odluku a vi cete dzabe offtopic ds dovijte