Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Bata Kaan
Suspect ID
8888
Date of violation
Feb 4, 2023
Time of violation
14:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=AHyl4RKpiQ8&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Momak mi u sred lizvnice govori da sam "sisa celava" mislim da to nije uredu i da momak treba da dobije sto vecu kaznu posto mu nije prvi put da ovo radi, mene je jako uvredilo to sto mi je rekao zato sto ja imam problema sa rastom kose i bas nije lepo od njega da mi se tako obraca :(

Darko Hazze

Player
Player
Momak mi u sred lizvnice govori da sam "sisa celava" mislim da to nije uredu i da momak treba da dobije sto vecu kaznu posto mu nije prvi put da ovo radi, mene je jako uvredilo to sto mi je rekao zato sto ja imam problema sa rastom kose i bas nije lepo od njega da mi se tako obraca :(
Hhahahaha koji si ti manipulator boze me sacuvaj hahahaha idi molim te isplaci se i obrisi sline pa se vrati da RP-as kao covek a ne kao (smece)

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Hhahahaha koji si ti manipulator boze me sacuvaj hahahaha idi molim te isplaci se i obrisi sline pa se vrati da RP-as kao covek a ne kao (smece)
Ti momak ne mozes da znas da li sam ja manipulator ili nisam, ti nemas pravo mene da vredjas ovde se ne vodi rec o tome da li sam ja manipulator ili nisam nego je rec o tome sto ti mene vredjas OOC, sram te bilo.

Leo Naudi

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 8888 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 3.1
  • Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno.

Darko Hazze

Player
Player
Ti momak ne mozes da znas da li sam ja manipulator ili nisam, ti nemas pravo mene da vredjas ovde se ne vodi rec o tome da li sam ja manipulator ili nisam nego je rec o tome sto ti mene vredjas OOC, sram te bilo.
hahaha idi da se unormalis posto nisi normalan cmizdris kao (gnjida) ovde samo da ti se admin smiluje mene niko smiriti nece pa ni ti (KIDEX) objasnice vam DARKO HAZZE na drugi nacin necu plakati i biti dosadna ( GNJIDA) kao vi HIDRANTI VIDIMO SE U GRADU a ti razmisli sta ce biti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom