By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!VidecemoNije ti dozvoljen redux. Revolver ti je duzi nego ig model..
pg radisSve se vidi u povu kako mi se deru bez veze i govore mi da nemamo ruke i kazu mi majmune.
Buraz ja ovaj redux koristim 5 meseci i ovaj rev 2 meseci i postavio sam zalbe pun kurac i nisam dobio ban za to jer sam pitao i dozvoljeno je odkud ti znas da je zabranjen kada abby ace koristi taj redux da ne znas vise od adminima?G.P 4.1 ne znam da li ti se isplatilo da kacis ovo
tiho budiBuraz ja ovaj redux koristim 5 meseci i ovaj rev 2 meseci i postavio sam zalbe pun kurac i nisam dobio ban za to jer sam pitao i dozvoljeno je odkud ti znas da je zabranjen kada abby ace koristi taj redux da ne znas vise od adminima?
slabo poznajem ne bitneBuraz ja ovaj redux koristim 5 meseci i ovaj rev 2 meseci i postavio sam zalbe pun kurac i nisam dobio ban za to jer sam pitao i dozvoljeno je odkud ti znas da je zabranjen kada abby ace koristi taj redux da ne znas vise od adminima?
Sad ce te vi da imate jer je to OOC event i vredjateSamo nesto imam da kazem...MAJMUNE RUKE NEMATE
Zanemarit cemo to sto nemas ruke ali to sto skaces sa bugatijem sa planine u vinograd , self report , teska prica ...Sve se vidi u povu kako mi se deru bez veze i govore mi da nemamo ruke i kazu mi majmune.
Ja cu dobiti PG ako treba odlezacu ga al vi cete WARN na porodicuZanemarit cemo to sto nemas ruke ali to sto skaces sa bugatijem sa planine u vinograd , self report , teska prica ...
Bio glavni u vrticu .Ja cu dobiti PG ako treba odlezacu ga al vi cete WARN na porodicu
Da ne pominjemo jos sto nosi ilegalan skin za rev.... teska prica stvarno..Self report..GG
Nije zabranjen ako ne znas cutiDa ne pominjemo jos sto nosi ilegalan skin za rev.... teska prica stvarno..
za sta self report za pg hahahahahhaSelf report..GG