Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27654
Players nickname
Miroslav
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 4, 2023
Time of violation
17:30
Proofs
https://youtu.be/ujuIeG92yw0

slobodan

Player
Player
POV 1.
Nanon promena na outfit opet me prepoznaje i radi mass MG, broji mi 5 sekunde na ulici u prevod FailRP, nastavlja RP sa mass G.P 6.15. Ulica koliko znam nije njihova.

POV 2.
Cuje se admin da je potvrdio to sto sam reko da ne smeju da broje 5 sekunde na ulici + drugi clan ispred admin broji mi 5 sekunde.

Ja sam dobio kazna za G.P 6.15 sto se vidi na moji drugi POV i jos sam prekrsio G.P 6.7 sto znaci da sam dobio 1 warn po situacija koliko se dobija.

Last edited:

ALDIN_NUKA999

Player
Player
momak ja tb imam brojati pravo gdje ocu ako se ja bojim za svoj zivot ti si odradio fearp nisi se plasio za svoj zivot ,a prije toga si doso pobio nas prije prijava na trzni centar i odradio 6.15 i kad te moj drug ubio i poslo u bolnicu ti se vratio odma a nije ni proslo 15 minuta .

slobodan

Player
Player
momak ja tb imam brojati pravo gdje ocu ako se ja bojim za svoj zivot ti si odradio fearp nisi se plasio za svoj zivot ,a prije toga si doso pobio nas prije prijava na trzni centar i odradio 6.15 i kad te moj drug ubio i poslo u bolnicu ti se vratio odma a nije ni proslo 15 minuta .
Prv si me okacio na forum i ja za svoju gresku sam dobio warn i napisao sam sto sam prekrsio. Da nisi me okacio ti ne bih te kacio ni ja e sad kad vec se kacimo na forum bar da okacimo sve sto je bilo i kako je bilo i da si dobije svako kazna za to sto je pogresio.
Ovako je posteno a ne kacis POV 1 minuta i dobijem warn.

Elmmir

REGROUP
Player
POV 1.
Nanon promena na outfit opet me prepoznaje i radi mass MG, broji mi 5 sekunde na ulici u prevod FailRP, nastavlja RP sa mass G.P 6.15. Ulica koliko znam nije njihova.

POV 2.
Cuje se admin da je potvrdio to sto sam reko da ne smeju da broje 5 sekunde na ulici + drugi clan ispred admin broji mi 5 sekunde.

Ja sam dobio kazna za G.P 6.15 sto se vidi na moji drugi POV i jos sam prekrsio G.P 6.7 sto znaci da sam dobio 1 warn po situacija koliko se dobija.
decko jesi obolio kakav mass rule break gdje ti vidis mass rule break na povu smo ti 2 brojala , na povu se vidi kako radis svjenso fear rp i baiting kao i gp 6.15

Last edited:

slobodan

Player
Player
decko jesi obolio kakav mass rule break gdje ti vidis mass rule break na povu smo ti 2 brojala , na povu se vidi kako radis svjenso fear rp i baiting kao i gp 6.15
Jel ulica tvoja ili na tvoji fam? Nije

Prvi ste poceli sa forum i ja sam dobio kazna za G.P 6.15. Da ne bi me okacili vi mene sto bi ja vama kacio. Kao vi ste neke pametne pa znate forum da koristite. Eto ti forum i celu situaciju sve sto sam krsio ja i sve sto ste krsili vi.

Ostajem na administacija sve ovo.
Ugodna vece.

slobodan

Player
Player
Slobodno napravi nov threads za G.P 6.15 i slobodno me okaci. I onako si prvi poceo. To sto momak mi je trazio 40k za da me ne kacite na forum necu da shvatim ozbiljno i necu to da kacim zbog to sto je ban a stvarno nema potrebe od bilo ko da dobije ban.
Takodje i tebi ugodna vece.

Yorma Peškir

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 28794 biće kažnjen za Generalno Pravilo 6.15.

Ne smete brojati nekome 5 sekundi na ulici.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom