Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Admin ne preduzima nista I Matej Balley

Status
Not open for further replies.
Your ID
8888
Players nickname
Darko Hazze
Administrators nickname
Matej Balley
Date
Feb 4, 2023
Time
17:55
Proofs
https://youtu.be/Ba31anr75HU

Darko Hazze

Player
Player
Postovanje
Administrator Matej Balley ne preduzima nista na ovoj situaciji iako se momak sa ID:8915 baguje samnom u kola nakon toga cuje se kako jedan od njih dvojice rekao bih opet ID:8915 kaze adminu ne smaraj bezi odavde tako nesto meni su bili mutani jer su radili EARRAPE u toku dana pa sam morao da ih mutiram a admin ne resava situaciju nakon sto im je lepo rekao da izadju iz vozila oni nista vredjaju i ponizavaju momka dok radi svoj posao.

Sve ID-eve vidite na snimku
Nije mi ovde namera da namestim Administratora vec da pokazem kako se ova dvojica ponasaju prema adminu i teraju ga ukoliko treba da saznate koje sta od njih pricao zatrazite POV od ADMINA ako ga bude imao a ja znam obojici glasove tako da sve je jasno. Zao mi je ovog admina sto je pretrpeo ovakve uvrede i ponasanje od strane igraca.

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Postovanje
Administrator Matej Balley ne preduzima nista na ovoj situaciji iako se momak sa ID:8915 baguje samnom u kola nakon toga cuje se kako jedan od njih dvojice rekao bih opet ID:8915 kaze adminu ne smaraj bezi odavde tako nesto meni su bili mutani jer su radili EARRAPE u toku dana pa sam morao da ih mutiram a admin ne resava situaciju nakon sto im je lepo rekao da izadju iz vozila oni nista vredjaju i ponizavaju momka dok radi svoj posao.

Sve ID-eve vidite na snimku
Nije mi ovde namera da namestim Administratora vec da pokazem kako se ova dvojica ponasaju prema adminu i teraju ga ukoliko treba da saznate koje sta od njih pricao zatrazite POV od ADMINA ako ga bude imao a ja znam obojici glasove tako da sve je jasno. Zao mi je ovog admina sto je pretrpeo ovakve uvrede i ponasanje od strane igraca.
Admin nije imao upaljen tag tako da igrač nije mogao da zna da je to admin, a ti dostavi pov kako si pred Lebijem rekao igraču 3306 da je kreten malo posle toga i nemoj ovde skraćene dokaze da kačiš

Darko Hazze

Player
Player
Ja sam okacio kad se ADMIN spawnovao tako da ne moze igrac da se spavnuje odjednom ne komentarisi nisi ti admin

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Admin procjeni kada ga neko psuje itd
svakako adminu ce biti skrenuta paznja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom