Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Neznam
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Feb 5, 2023
Time
00:21
Proofs
https://i.imgur.com/zK36x36h.jpg

Bajker

Player
Player
Pozdrav Draga administarcijo dobra vecer.

Danas sam se htio pridrzuiti vasem serveru ali kad sam probao uci u Grand bio sam banovan za BanEvading nikad u zivotu nisam usao na server niti sam imamo iskustva sa role play-om, ulazim na preporuku Smjasera Nikolay-a. Pokusavali smo par dana po par sati ali bezuspjesno. Danas smo to napokon rijesili, ali pri ulaskom na server sam imao ban evading, a neznam sta to znaci niti sam ikada prisustvovao rp-u ili ti ga vasem serveru.

Molim vas da se to rijesi jer ponavljam ulazim na preporuku Smajsera Nikolay-a moga bratica.
Moj social club account BAJKER1234598SV

Pozdrav administracijo.

Bajker

Player
Player
Pozdrav Draga administarcijo dobra vecer.

Danas sam se htio pridrzuiti vasem serveru ali kad sam probao uci u Grand bio sam banovan za BanEvading nikad u zivotu nisam usao na server niti sam imamo iskustva sa role play-om, ulazim na preporuku Smjasera Nikolay-a. Pokusavali smo par dana po par sati ali bezuspjesno. Danas smo to napokon rijesili, ali pri ulaskom na server sam imao ban evading, a neznam sta to znaci niti sam ikada prisustvovao rp-u ili ti ga vasem serveru.

Molim vas da se to rijesi jer ponavljam ulazim na preporuku Smajsera Nikolay-a moga bratica.
Moj social club account BAJKER1234598SV

Pozdrav administracijo.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nije dostavljen ID a social ime je pogresno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom