Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18846
Players nickname
Ivan Loco
Administrators nickname
Leby Obama
Date
Feb 4, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/315478/#post-1130197

Ivan Loco

Player
Player
Ovako jucer smo ja i moja familija dosli da krademo panele kod familije "hidra" u familijarno dvoste smo usli 5 minuta prije panela tamo smo proveli 3 minute gde niko nije dolazio.Nakon 3 minute provedene u dvostu dosalo je doticna osoba koja nas je okacili za 6.15 par puta je usao u dvotiste gdje mu je bilo odborjanu savaki puta sa uslovom,no doticni gospodin se vracao svaki puta.Kada je bilo 1min do kraja panela doticna osoba je utrcala u dvoste za upaljenim POV-om(prije toga smo mu rekli ako se vrati jos jedamput da cemo ga ubiti)i snimio nas je gdje smo mu rekli da se odmakne od panele i da ima 5 sec(na njegovom povu se to nije culo)i mislo mu ljepo odbroajli 5 sec.Stvarno neznam kako je jadan admin ovo mogao odobriti 1.pov je kraci od 1minute i ne vidi se cjela situacija od naseg ulaska u dvoste 2.Ja stvarno neznam kako admin nije dao doticnoj osobu Fear-Rp gospodin je utrco u nas 20 bez imalo straha

Status
Not open for further replies.
Top Bottom