Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16726
Players nickname
Munja Faguma
Administrators nickname
Milan Darkin
Date
Feb 4, 2023
Time
00;00
Proofs
xxx

MUNJAVII

Player
Player
Dobar dan dobio sam ban za 3 warna koja su se desavala na azliku od 4 dana prvi warn sam dbio za mk jel sam zavrsio policajca koji nijee imo nikakav rp oko sebe drugi za pucanje na autoputu jel nije teo da stane kad mso ga vijali i 3 za pucanje u gradu de nisam nikog pogodio a ni ubio imam pov od 3 warna . Znam da sam pogresio sa svojim olukama u proteklih 1 ipo dana. Izvinjavam se svim igracima kojima sam remetio njihov rp .
Zamolio bih ako mogu dobiti unban samo ovaj put i obecavam da visee necu to raditi casna rec , znam da ovo nece pomoci al ja sam u zadnjih nedeju dana igrao 120 sati pa da zakljucite po tome da mi je grand rp stvarno bitan u zivotu.
Ako bi mogli da me unbanate jos jednom pitam jel sam sada i bolestan u rl pa da mogu da rpam i uzivam sa prijateljima.
Hvala na citanju zelim svima ugodan dan.
Izvinite sto spemam al jako mi je bitan grand rp i iskrenoo sam sada jako tuzan sto ne mogu da rpmam zamolio bi samo da me unbanate molim vas jako bi mi znacilo i vise necu krsiti pravila obecavam.
Srdacno Munja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom