Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31800
Players nickname
AleksaStojkovic
Administrators nickname
TeoAhil
Date
Feb 5, 2023
Time
22:10
Proofs
.

aleksa stojkovic

Player
Player
Pozdrav, dobio sam warn za p.z.z. 1.1. vodili smo lice do zatvora da ga hapsimo, prilikom sprovodjenja do zgrade zatvora lice je pocelo da puca na nas sa kapije zatvora gde se posle prebacio na krov i nastavio da puca po nama tada sam ja uzvratio paljbu ka njemu. Ja sam dobio warn i moj kolega Baja Sopranov a lice koje je pucalo nije. Shvatam da sam ja napravio veliku gresku ali po navici sam mahinalo uzvracao paljbu. Ovo mi je prvi put da sam dobio war i nadam se i zadnji put,stvarno nisam znao da nije dozvoljeno pucanje kada sam video lika da puca uzvratio sam mu paljbu nazad.
ma da ja mislim da po skripti drzavne organizacije koje se nalaze u opasnosti smejun da zapucaju i u gz-u a takodje bih voleo da dodam da admin Teo Ahil uopste nije bio tu od pocetka situacije vec je dosao pred kraj kada ga je drugo lice zvalo kako bi ispalo kao da mi njega bejtamo a zapravo je on nas citavo vreme prvi pucao i tako dalje a admin kada je dosao stavio je u demorgan mene i kolegu baju sopranov.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom