Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

ALDIN_NUKA999

Player
Player
Joined
Aug 5, 2022
Messages
107
1.Ime porodice: Silver family
2.Ime lidera :Aldin Kartel
3.ID od lidera:28794
4.Broj familijarne kuce:1388
5.Discord Lidera Familije: Nuka#0919
6.Forum link od vlasnika:Aldin Royal

PRICA PORODICE

Prošlo je dosta vremena otkako sam napustio svoj dom, mamu, tatu i braću i sestre. Bili smo velika porodica, ali su se vremenom svi razdvojili. Radio sam kao državni sekretar, miran život. Ponekad sam razmišljao da se ponovo spojim sa svojom porodicom, ali nisam mogao. U nedelju podne u vestima sam čuo da je moj mlađi brat optužen za zločin i označen kao najtraženiji. Malo sam tražio da saznam istinu o njegovom zločinu i završio sam u užasnoj vesti da su mi mama i tata umrli. To je bilo ubistvo i moja mlađa braća žena je takođe bila mrtva. Bio je dobar policajac, ubistva u našoj porodici naterala su ga na osvetu. Sada sam čuo da je otišao u Los Santos nakon što je bio najtraženiji. Tako se postojeći članovi naše porodice i članovi kojima se naša porodica najviše veruje formiraju kao nova organizacija pod nazivom "Silver family". Glavni cilj članova naše porodice je da pronađu ubicu i osveti mu se. ali nije baš lako jer sam čuo da je pod zaštitom neke ogromne kriminalne organizacije u Los Santosu. Tako da se spremamo da odrastemo kao još jedna kriminalna organizacija u Los Santosu. to će biti naš primarni cilj da arhiviramo glavni cilj.

RANK PORODICE
Associate - Novi clanovi familije koji su tu na probi, associate je igrac koji je tek prihvacen u familiju i zeli kao novi clan ekipe da dokaze da je predan porodici Silver fam i da pod svaku cijenu pomogne napredku porodice i sa tim podigne sebi rank u Silver fam

Runner - Osoba koja je uspjela dokazati familiji Silver fam sa tvrdim radom, disciplinom i postovanjem da zasluzuje respect od ostalih clanova porodice. Runner je po zasluzi presao iz ranka "Associates" i nastavlja svojim tvrdim radom kako bi familija isla pravim putem. Runner pomaze ekonomskom sistemu familije i doprinosi na razlicitim frontama slusanjem vecih rankova i lidera.

Gangster - Vec oformisana licnost porodice Silver fam koja je dostupna za familiju kad god zatreba! Gangsteri su srce porodice i uspjeli su se dokazati kao predani memberi liderima. Clanovi ove familije imaju pristup oruzju i slicnim stvarima zbog dokazanog povjerenja i spremni su da poginu za uspjeh porodice!

Loyal Gangster - Vodja nizih rankova i ima pravo glasa kao na primer kontrolisanje ekipe tokom borbe sa drugim porodicama, poboljsavanje ekonomskog sistema i takodjer pristup oruzju i slicnim stvarima. Na Loyal Gangstera se trebaju svi ugledati jer je svojim dokazivanjem tokom zivota u familiji pokazao kako treba ostati predan porodici i nikada zanemariti uspjeh kolektiva.

Underboss - Clan koji ne napusta familiju, spreman je na sve ili nista, disciplina i red su samo dve od mnogih osobina koja ova osoba posjeduje u venama! Underboss je tu da pripomogne kontrolisanju biznisa, ratova, ekonomskog sistema i konstatuje se sa liderima svakog dana! Ti si desna ruka Bossa i ozbiljno si shvatio cilj porodice Silver fam.

Boss - Celik porodice! Snagom, radom, disciplinom i svakodnevnim zalaganjem u familiju dokazao si se liderima kako bih postao jedan od najbitniji clanova porodice! Tu si sa liderima i kad oni nisu prisutni tvoja rijec je glavna! Zajedno sa Underbossovima kontrolisete ostatak familije i tvoja rijec je zadnja tokom neprisustvovanja lidera i foundera.

Leader - Zajedno sa founderom osnovali ste porodicu. Rank lidera je dostupan samo onima koji su tu od samog pocetka osnovanja familije. Sav zivot ste posvetili porodici i osnovali familiju dovodkom clanova i zalaganjem novca zajedno sa founderom. Vi ste glava porodice i vasa rijec je zakon familije Silver fam!

Founder - Glava familije zajedno sa liderima! Povjerljiva osoba izabrana od strane lidera, njemu svi vjeruju i zato je jednoglasno postavit kao founder porodice. Na njemu i liderima lezi sva familija i zbog dokazanog povjerenja tu je da sa liderima nadmase sve moguce ciljeve familije!

CILJEVI PORODICE
Da postane broj 1 familija
Da prikupi što više para i kupi svakom članu familije biznis
Svakodnevno odlaženje na evente i pobedjivanje istih
Formiranje skupa kvalitetnih ljudi zarad boljeg RP-a

PRAVILA PORODICE
Zabranjeno je vredjanje/psovanje/provociranje članova porodice
Zabranjeno je vredjanje/psovanje/provociranje drugih porodica
Zabranjeno uzimanje stvari iz porodičnog auta/skladišta bez dozvole
Morate nositi fam outfit na svim porodičnim eventima
Poštovati sva pravila RP-a

LOGO

 
Last edited:

maric deda

Player
Player
Joined
Dec 15, 2022
Messages
37
aldine brate ako vec kopiras od renegadesa mogo si malo promenit familija ti se zove "silver family"

"Gangster - Vec oformisana licnost porodice Renegades koja je dostupna za familiju kad god"
 

Elmmir

REGROUP
Player
Joined
Jan 13, 2023
Messages
87
aldine brate ako vec kopiras od renegadesa mogo si malo promenit familija ti se zove "silver family"

"Gangster - Vec oformisana licnost porodice Renegades koja je dostupna za familiju kad god"
dogovoreno sve ne brini nista
dogovoreno sve ne brini nista
 

Bruno Gold

Player
Player
Joined
Sep 12, 2022
Messages
262
cuj silver family HAHAHAHAHAHAHHAHAHA bracki moj sto si mi ne kreativan
 

Kristina Shayk

Player
Player
Joined
Apr 9, 2022
Messages
2,154
Neformalna aplikacija odbijena.​
  • Mora proci 30 dana od dana kada ste izgubili neformalnu ( 20.01.2023.) da biste mogli opet aplicirati.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom