Pozdrav,
Poštovana administracija ja se zalim vezano za odluka administratora Stefan, na moja žalba se vidi da smo u demorgan, druga dimenzija u koja mozemo da si dopustimo da pricamo van karaktera, mozemo da pričamo ko sto je prekrsio i delimo savete kako ne bih krsili pravila.
Ja sam bio zadovoljan sa to sto je igrac dobio kazna za G.P 6.19 iako smatram da je prekrsio G.P 3.1
Igrac se zali na ovu odluku, i da bi bili u IC dimenziji on bi dobio kazna za G.P 6.19.
Zahtevam da dobije pravu kaznu za to sto je prekrsio.
Poštovana administracija ja se zalim vezano za odluka administratora Stefan, na moja žalba se vidi da smo u demorgan, druga dimenzija u koja mozemo da si dopustimo da pricamo van karaktera, mozemo da pričamo ko sto je prekrsio i delimo savete kako ne bih krsili pravila.
Ja sam bio zadovoljan sa to sto je igrac dobio kazna za G.P 6.19 iako smatram da je prekrsio G.P 3.1
Igrac se zali na ovu odluku, i da bi bili u IC dimenziji on bi dobio kazna za G.P 6.19.
Rejected - G.P 3.1 | 29757
Samo zelim da pitam gde sam ja njega vrijedjao OOC , pod jedan vidi se da sam IN CHARACTER cijelo vrijeme i kad kazem da cu da ga udarim udaram in game to sto ste poceli da primate admine koji nemaju osecaja za igricu i koji ne znaju pravila to je druga stvar. RESPECT
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 | 29757
Demorgan dimenzija OOC vredjanje, u IC dimenzija ovo je G.P 6.19
gta5grand.com