Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na korumpiranost administratora Stefan Markoviic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33017
Players nickname
Akuma Sopranoo
Administrators nickname
Stefan Markoviic
Date
Feb 7, 2023
Time
21 : 50
Proofs
Pogledajte njegov POV on mora da ga ima!

Akumaa

Player
Player
Na talačkoj pre oko 20min ja i moji prijatelji iz familije smo radili talačku sa 2 taoca od kojih je jedan bio asistent državnog šerifa.
Posle prekršaja koji je napravio moj član familije(G.P 6.15) ja sam posumnjao da nas administrator Stefan Markoviic target speca te sam ga pozvao sa BOŽE DA LI SI PRISUTAN te on nije odgovorio na to i ignorisao me. Ja sam ipak želeo da proverim te sam jednom od mojih članova rekao da nam je drugar otišao za GP.6.15 te istog trenutka dobio 120min za MG. To što sam ja dobio mute za MG potvrdjuje da admin koji target speca se nije odazvao na moj poziv iako je prisutan(U tom trenutku nije bilo RolePlay situacije i ja sam želeo da pričam sa adminom koji ne želi da se odazove na moje pozive te sam morao da proverim da li target speca).
On je samo čekao trenutak da ja prekršim pravilo ne bili mi on izdao kaznu. Pre nego je krenula RolePlay situacija sa policijom i nastavkom talačke iz besa sam odlučio da napustim server ne bih li kasnije saznao da je još jedan član familije bio kažnjen od istog administratora nakon završetka pucnjave sa policijom ili ti ga nakon skoro 10 do 15min.... Želim da se detaljno istraži njegov pov počevši od 21:00 pa sve do kraja same talačke, zato što kada je taoc radio MG nije bio kažnjen. Hvala

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Ne mozete vi tek tako zvati admina i ocekivati da se spusti. Trebate poslati tiket da bi admin dosao i pretvorio vasu IC interakciju i OOC samim tim zaustavio RP. Admin ima pravo da speca bilo kojeg igraca u bilo kojem trenutku sve dok to ne prelazi u stalking / harrasment itd.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom