Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20582
Players nickname
Tao ZeDong
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 27, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/304070/#post-1121294

Gajin Snail

Player
Player
Pošto Mazhor nije aktivan poslednjih dana, odlučio sam se vama javiti, dakle kao što sam pisao Mahoru dogodilo se to da sam ja bio u Španiji na ekskurziji tijekom zimskih praznika te da je moj burazer nešta uradio da sam dobio blacklistu, ja njemu nisam dao pristup mom GrandRP RS nalogu, već sam mu poprilično sve ograničio, dopustio sam mu da koristi moj sporedni discord account, social club te browser, ali je nekako dospio do mog password managera te više puta ulazio i na moj nalog te pravio više twink naloga, po njegovim rečima, no ja mislim da on laže i da nije to jedini razlog za blacklistu, pošto on jako voli da laže i sumnjam da bi tek tako samo zbog toga blacklistu.

Ako ništa, barem mi objasni šta se sve tu izdešavalo dok ja nisam bio ovdje, naravno volio bih da dobijem unban, ali me stvarno zanima šta se izdešavalo dok ja nisam bio ovdje.

Link moje originalne žalbe sam postavo pod dokaz, jer ne znam šta bi drugo uručio kao dokaz.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom