Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na organizaciju NG | TK,FearRP,FailRP,CR

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Drill_Kimara
Suspect ID
47447
Date of violation
Dec 26, 2021
Time of violation
15:47
Proofs
https://youtu.be/fO21OayNFVo

maisony9

:)
Player
Moneyrun u pitanju, zaustavljamo jedan kamion ubistvom vozača pripadnika vojske tj NG , dižemo ga uzimamo za taoca takođe i sa drugim isto, hvatam ga pod ruku i držim pištolj na glavi njegove kolege sa planine pokreću paljbu ubijaju svog kolegu i takođe pucaju po nama dok imamo taoce. Od 6te minute na dalje.
Proof: (POV)
Ubijaju svog kolegu i uzimaju kamion nazad u svoje ruke, beže i tu se zaustavlja "RolePlay".
Ne znam jel ovo igde ima? Ljudi ovo nije slučajno pa da se dobije warn ovo je neiskustvo,neprofesionalnost i kolko vidim nisu upućeni ni zrno u pravila. Btw ne želim nikom da napakostim ali ovi momci nisu za RolePlay i nemaju prava ovakvim ponašanjem držati NG.

maisony9

Player
Btw taoca sam uzeo da bi oni prestali paljbu ne radi nekog otkupa, ali koliko vidim njih ni to nije sprečilo!

R@pe_master69

Player
Player
Moneyrun u pitanju, zaustavljamo jedan kamion ubistvom vozača pripadnika vojske tj NG , dižemo ga uzimamo za taoca takođe i sa drugim isto, hvatam ga pod ruku i držim pištolj na glavi njegove kolege sa planine pokreću paljbu ubijaju svog kolegu i takođe pucaju po nama dok imamo taoce. Od 6te minute na dalje.
Proof: (POV)
Ubijaju svog kolegu i uzimaju kamion nazad u svoje ruke, beže i tu se zaustavlja "RolePlay".
Ne znam jel ovo igde ima? Ljudi ovo nije slučajno pa da se dobije warn ovo je neiskustvo,neprofesionalnost i kolko vidim nisu upućeni ni zrno u pravila. Btw ne želim nikom da napakostim ali ovi momci nisu za RolePlay i nemaju prava ovakvim ponašanjem držati NG.
money run?

aln

Player
Player
Ovdje nemate pravo da se zalite imas u samom POV, imate taoca,a poceli ste pucati po nama.Nije mi jasno svakako u toj skupini nismo ni znali da imate taoca.Vec kad ste poceli prvi paljbu uzvratili smo i onda postavljas zalbu ?

maisony9

Player
Druže imamo dva taoca i to vaše ljude vi pucate po nama? Jel se lepo vidi sve na POVu ko je pucao i kad? Ne znam što se priča izvrće niko nije prišao da vidi šta je sa taocima osim pripadnika LSPD-a kojeg ste takođe izbušili kao što se vidi na snimku?

Curtis Jackson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Na snimku se vidi da u 5:36 ID 313 prvi puca u pravcu ng-a.
  • Zahtevam POV od id-a 313 ili nekoga ko ima zabelezen trenutak pucanja id-a 313.U suprotnom se zalba odbija.
  • Zamolicu da se komentari vise ne pisu ukoliko nije pov.
  • Imate rok 4 sata.​

maisony9

Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Na snimku se vidi da u 5:36 ID 313 prvi puca u pravcu ng-a.
  • Zahtevam POV od id-a 313 ili nekoga ko ima zabelezen trenutak pucanja id-a 313.U suprotnom se zalba odbija.
  • Imate rok 4 sata.​
Bato, ako malo pogledaš bolje može se videti da dečku gun nije uperen bio ka njima već ka kamionu sa parama i očigledno je slučajno pukao, momci iz NG su bili iza na BRDU a ne na putu a ove momke na putu iz LSPDa ili NG smo ubili.

maisony9

Player
Zamolio bih te još jednom bez uvrede, da odgledaš POV malo bolje. Hvala

maisony9

Player
Ja kao Co-Lider nisam toliko nesposoban da kontrolišem svoje ljude, moji ljudi nisu zapucali prvi sem jednog slučajnog metka i to u ničijem pravcu kao što se može videti na 5:36 na POVu, ja ako imam taoca zašto bi ih ja pucao? Cela situacija je na POVu samo se treba lepo odgledati samo to vas molim. Ovo stvarno nije fer i korektno da se radi ceo POV se vidi i zbog jednog opaljenog metka u prazno ti meni govoriš da će žalba biti odbijena a napravili su ovi iz NGa 15 greški i još ubili svoje ljude,pucali na nas dok držimo taoce, i pucali na člana LSPDa. Izvinjavam se da ne ispadne da sam bezobrazan ali ljudi nemojte da se zajebavamo, sve se vidi na POVu ...

Curtis Jackson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Pov nije prinet tako da samim tim nema dovoljno dokaza da se vidi ko je prvi zapucao,snimak nije vas.
  • ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom