Postovani Abrahame ,
mislim da mi Munja Faguma ID 16726 trebao ponovo dobiti blacklist zbog masivnog krsenje pravila poput Velje Monclera ,
koliko sam video po forumu i ingame dobijao je dosta puta puta ban za 3warn GP 6.15 i bukvalno ne prestaje da krsi pravila .
Ovo je samo na forumu ingame ih ima mnogo vise.
Srdacan pozdrav .
mislim da mi Munja Faguma ID 16726 trebao ponovo dobiti blacklist zbog masivnog krsenje pravila poput Velje Monclera ,
koliko sam video po forumu i ingame dobijao je dosta puta puta ban za 3warn GP 6.15 i bukvalno ne prestaje da krsi pravila .
Ovo je samo na forumu ingame ih ima mnogo vise.
Approved - GP 6.15 | ID 16726
Ubio me ispred njegovog HQ-a i brojo 5 sekundi bez zahteva
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 16726
Sve se vidi u pov, lice mi broji 5 sekundi bez izdatih zahtjeva. Ja pokusavam da odem do kuce on mi broji na mom privatnom posedu. Vec je okacen par puta za to. Takodje, nije jos proslo 2 dana iako je napravio ovo 29.12
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 I 16726
Idem kod Fam kuca moja i lik me ubija, kaze imas 5 sekunda da napustis ulica ko ulica da je negova ???
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I ID:16726
Kao sto se vidi na POV nakon kradje auta ostao sam na tom mjestu da zavrsim nesto u glavi i vidi se kako random lik dolazi i puca sto se moze i pred postavit da su na discord pricali kradja auta traje 1 min nakon 2 min sto on lezi mrtav dolazi ovaj i puca bez brojanja
gta5grand.com