Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected zalba na odluku administratora Milan Darkin

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5776
Players nickname
strahinjashady
Administrators nickname
Milan Darkin
Date
Feb 11, 2023
Time
3:04
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/319736/#post-1146147

Nero Zemunac

Player
Player
kao prvo vidi se da snimak nije iz pocetka...Mi smo njemu prvo brojali pa covek je pobegao i vracao se svo vreme dok ga nismo ubili pritom nas je bio gazio dok smo mi bili oko padobrana...Zamolio bih vas da prirpazite na ove odluke i zamolio bih da se meni i drugaru id:38735 da se ukloni demorgan i warn hvala unaprijed :D

strahinjashady

Player
Player
kao prvo vidi se da snimak nije iz pocetka...Mi smo njemu prvo brojali pa covek je pobegao i vracao se svo vreme dok ga nismo ubili pritom nas je bio gazio dok smo mi bili oko padobrana...Zamolio bih vas da prirpazite na ove odluke i zamolio bih da se meni i drugaru id:38735 da se ukloni demorgan i warn hvala unaprijed :D
druze brojao si, a uslov? "5, 4, 3, 2, 1" nema potrebe da mi brojis ja nisam dosao da ucim da brojim za to postoji institucija zvana skola

strahinjashady

Player
Player
ja sam se udaljio ali kao sto sam rekao, undercover goldovci levi klik i spam, zbog toga i imate warn jer ne znate da roleplayate
Long kiss goodnight

Nero Zemunac

Player
Player
druze brojao si, a uslov? "5, 4, 3, 2, 1" nema potrebe da mi brojis ja nisam dosao da ucim da brojim za to postoji institucija zvana skola
brate kao prvo ovo ti nije trebalo i sam znas da namestas warnove zbog nicega ali okej nmvz.... i sam znas da sam ti dao uslov da se sklonis rekao sam ti da imas 5 sekundi da se sklonis a ti ovo namestas skroz ti je bezveze stvarno ti kazem

strahinjashady

Player
Player
brate kao prvo ovo ti nije trebalo i sam znas da namestas warnove zbog nicega ali okej nmvz.... i sam znas da sam ti dao uslov da se sklonis rekao sam ti da imas 5 sekundi da se sklonis a ti ovo namestas skroz ti je bezveze stvarno ti kazem
nisi rekao, nema potrebe za pretvaranjem, a i da si rekao ja sam ispunio tvoj uslov i udaljio se i onda kad sam se vratio trebao si opet da mi izbrojis zbog toga si dobio warn lepi

DenzaWashington

Player
Player
Smradu bezobrazni , sto nisi poslao cijeli snimak a ne samo isjecak , sve smo odradili po pravilima , a ti si nas gazio sa autom cijelo vrijeme i vracao se nakon naseg brojanja 15 puta , razglog zbog kojeg si nas gazio je sigurno taj jer nisi imao nikakvo oruzje , a to se vidi na snimku , znaci poslao si snimak poslije toga sto si nas gazio kao vracas se a mi pucamo iz vedra neba a i na snimku se vidi kako pokusavas da uzmes padobran i udaras u auto nase , sto se tebe tice nije mi krivo jer si sigurno i u real life tavka hinja , al mi je krivo zasto je admin nasjeo na ovako jeftin trik , ovdje je najvecu gresku napravio admin , ovo je stvarno fuj , nikakvog respekta nema

Nero Zemunac

Player
Player
nisi rekao, nema potrebe za pretvaranjem, a i da si rekao ja sam ispunio tvoj uslov i udaljio se i onda kad sam se vratio trebao si opet da mi izbrojis zbog toga si dobio warn lepi
sam priznajes da jesam ti dao uslov i nakon uslova ti nemas prava nas gaziti i vracati tako da ja mislim da je ovo pogresna odluka i obicno smestanje warna cekamo administratora da vidi ovo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom