Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19803
Players nickname
tankz xoxo
Administrators nickname
Marin Solo
Date
Feb 11, 2023
Time
14:05
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/319924/page-2#post-1146983

Clara DeYemming

Player
Player
Pozdrav Mujo, danas sam dobio ban za g.p 4.1. Navodno nisam imao recoil. Ali ja sam svestan da sam imao recoil. Spreman sam i da me pc chekas i sve cu da uradim da krenem da igram ponovo sa svojim drugarima. Vec duze vreme me ljudi namestaju jer misle da imam cheat pa evo sada je marin solo rekao da nemam recoil . Kao sto sam i rekao spreman sam da me pc chekas.

Clara DeYemming

Player
Player
Evo ovde sam pricao sa adminom Marinom Solom i testirao sam recoil i ovde se jasno vidi da imam recoil. Na mojem povu je izgledalo kao manji recoil jer sam se kretao tokom pucanja na pocetuk i na 0:25 se vidi da nisam scopeao i da sam imao tako manji recoil.

Clara DeYemming

Player
Player
Ako na povu na kojem navodno nemam recoil usporite na 0:3 jasno se vidi da imam recoil na puski
I ako usporite na 0:25 videcete da nisam scopeao i da sam se kretao levo desno i zato izlgeda kao da nemam recoil na prvu ako kao ja pogledati 2 ili 3 puta usporeno jasno se primeti recoil i na 0:25 i na 0:3.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom