Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ratomir Paik
Suspect ID
20824
Date of violation
Feb 11, 2023
Time of violation
20:17
Proofs
https://youtu.be/SDl0KSLcQq0

petarm

Active Member
Leader of unofficial org
veze me bez razloga pretrazuje, nisam ni skinuo masku
fejl od strane cjelog PD-a vise clanova je tu nitko ne reagia, dali se ovako policija ponasat treba prema gradanima? Naucite da Rpate
a ti sto vadis pusku ispred stanice tu cas da cutis

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Server Administrator
ime ig je ratomir paik.
na zalbi si napisao ante djukela

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Saljem ja svoji dokaz a djukela ima dobar ime kada nesto prijavis postavi ceo POV

Last edited:

Alex Morningstar

Player
Player
Opaa Ante strikes again,

Opet da dam apel administraciji da se nekako ovo bejtovanje adekvatnije kaznjava.

Sto se IC tice, snimak kolege potvrdjuje da je lice vidjeno kako puca na stanicu LSPD-a bez straha,
Potom odlazi u automobilu, u roku od nepunih 30 sekundi isti automobil sa istim ostecenjima se pojavljuje ispred LSPD-a i lice neko istrcava iz njega u stanicu, opravdana sumnja je podignuta i lice je vezano kako bi se utvrdile namere.

Svako dobro,

MEHANIX

Player
Player
veze me bez razloga pretrazuje, nisam ni skinuo masku
fejl od strane cjelog PD-a vise clanova je tu nitko ne reagia, dali se ovako policija ponasat treba prema gradanima? Naucite da Rpate
Ovo treba da se sankcionise namerno nabijanje WARN wtf bivsi admin sta radi

Karlo Loco

Player
Player
Ovo treba da se sankcionise namerno nabijanje WARN wtf bivsi admin sta radi
Nek im nabi warn sta ne razumijem kad u tom lspd ima puno ljudi koji su prosli ispitivanje jer su ih vjv ubacili i ispitali prijatelji, moj prijatelj bio u fibu traze 15 godina u gradu lik tamo sa 4 godine chila, stvarno ne jasno mi je to. To su cisti da ne kazem sta

Karlo Loco

Player
Player
Nek im nabi warn sta ne razumijem kad u tom lspd ima puno ljudi koji su prosli ispitivanje jer su ih vjv ubacili i ispitali prijatelji, moj prijatelj bio u fibu traze 15 godina u gradu lik tamo sa 4 godine chila, stvarno ne jasno mi je to. To su cisti da ne kazem sta
Rade kako si njima sprdne ja vozim meni dode murija i kaze mi zaustavite se

Karlo Loco

Player
Player
Zasto bi bila?
Nije vise admin, nije vise curator gradinin je normalni, moze da radi sta god zeli i sta god hoce, on odlucuje hoce li kacit nekog ili ne a hoce li ovi lspdovci dobit warn to ce odlucit admin koji ce pregledat ovu zalbu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom