Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5240
Players nickname
Marence_Soufrano
Suspect ID
38401 14907 4237
Date of violation
Feb 12, 2023
Time of violation
00:53
Proofs
https://youtu.be/_C52Jo4gQJQ

Marence

Participant
Leader of unofficial org
Bili smo placenici i imali smo namestenu metu znali smo kuda ce proci i napravili smo barikadu za nju i odlucili smo da nece doci jer nam insajderi nista ne javljaju i odlucimo da sklonimo kola i cekamo ga gde se i videlo udario je kolima naseg insajdera i tu smo ubili nasu metu i onda su dosli ovi klinci pobili nas i dosao FIB i pohapsio nas sa razlogom gde smo se mi pucali sa njima navodno i gde smo ubili njihovog coveka, ja dobio jail 15 min i kaznu od 4k a brat dobije na sat ipo i kaznu od 80k

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Postavite dokaze od pocetka do kraja situacije.
  • Imate rok 12h

Last edited:

Marence

Participant
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Postavite dokaze od pocetka do kraja situacije.
Postavio sam sta sam imao nemam drugi snimak jer snima preko graficke pa vratim 2 minuta u nazad, zato i sam i napisao sta se desilo zato sto nemam celi snimak od kako smo mi postali placenici do kako su nas ubili ali 2 sekunde kasnije cuje se da ovaj klinac meni odbrojava neko njegovo imaginarno vreme i kad je odbrojao ubio me, sto se tice FIBA kad su dosli bilo ih je 15ak secam se da je bila neka devojka narogusena tako da zovite i pitajte sta se desilo kako to da za isti zlocin ja dobijem jail od policije za 15 minuta a burazer na sat ipo jos kazna od 80k, a zlocin je jasno prikazan na snimku kako smo izvrsili atentat na prijatelja od ovog koji nas je platio, sigurno oni imaju snimak

Mare_7

Player
Player
Postavio sam sta sam imao nemam drugi snimak jer snima preko graficke pa vratim 2 minuta u nazad, zato i sam i napisao sta se desilo zato sto nemam celi snimak od kako smo mi postali placenici do kako su nas ubili ali 2 sekunde kasnije cuje se da ovaj klinac meni odbrojava neko njegovo imaginarno vreme i kad je odbrojao ubio me, sto se tice FIBA kad su dosli bilo ih je 15ak secam se da je bila neka devojka narogusena tako da zovite i pitajte sta se desilo kako to da za isti zlocin ja dobijem jail od policije za 15 minuta a burazer na sat ipo jos kazna od 80k, a zlocin je jasno prikazan na snimku kako smo izvrsili atentat na prijatelja od ovog koji nas je platio, sigurno oni imaju snimak
Zalba ti je odbijena onda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom