Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15152
Players nickname
Meris Armanii
Suspect ID
37526
Date of violation
Feb 12, 2023
Time of violation
16:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=l7RLDxiRet8

Mer Zub

Player
Player
Ovako ide situacija,
Bili smo dobri sa ovim likom sve do jucer dok me nije prijavio za PG, posvadjali smo se i on je poceo polako i polako da uzima stvari i stavlja u svoj gepek.
Naravno da je radio polako samo kako bi izbjegao ban...
Uzeo je preko 2k AR metaka.

Elmmir

REGROUP
Player
Potvrdujem tako je bilo
nista vise sem napacenih ljudi koji mi pokusavaju smjestit ban nisam uzimao nista za sebe mozete provjeriti moje interakcije ljudi su samo napaceni i jadni sve sto sam uzimao bilo je da doprinesem familiji i ostalo ako cemo tako aldine vrati tight masku koja vrijedi 400k i ostalo sramota administracija treba da gleda malo bolje i procjeni

Elmmir

REGROUP
Player
Ovako ide situacija,
Bili smo dobri sa ovim likom sve do jucer dok me nije prijavio za PG, posvadjali smo se i on je poceo polako i polako da uzima stvari i stavlja u svoj gepek.
plus glupani glupi admin moze vidjet da sam kikovat a ne da sam sam izaso

Elmmir

REGROUP
Player
Ovako ide situacija,
datumi + vrijeme bravo silver family

Elmmir

REGROUP
Player
Ovako ide situacija,
bio sam lider u toj fam sve je islo po planu opremo sam ljude za zatvor,bizz,raiting itd cak sam i stavljao svojih par pusaaka u tu fam
sto se vidi na video

Elmmir

REGROUP
Player
Ovako ide situacija,
hahahhahah bili su dobri sa mnom do jucer 11.2.2023 a 11.2.2023 kikan iz fama brao

Elmmir

REGROUP
Player
Ovako ide situacija,
Posvadjali se 11.2.2023 na pov-u se vidi 10.2 kako sam opemo ljude za zatvor u 20:11.Druga situacija 11.2.2023 u 15:45 fib nam je doso pred kucu i branili smo se imam pov od te situacije.Treca situacija 11.2.2023 u 0:34 pred bizz war.Četvrta situacija 11.2.2023 u 21:17 pred nosac aviona.Ja sam se opravdoa na administraciji je da odluci.

nifty

Player
Player
pa i on je bio LEADER sto to namestas bann samo sto ste se posvadili o drugim stvarima

Mer Zub

Player
Player
pa i on je bio LEADER sto to namestas bann samo sto ste se posvadili o drugim stvarima
Ali nije opremao ljude, stavljao je stvari u svoj auto malo po malo kako nebismo skontali da krade...
A i bmk iskr, nemam volje da se raspravljam sa retardima kao sto ste vi.. Nek administracija odluci.

Elmmir

REGROUP
Player
Ali nije opremao ljude, stavljao je stvari u svoj auto malo po malo kako nebismo skontali da krade...
A i bmk iskr, nemam volje da se raspravljam sa retardima kao sto ste vi.. Nek administracija odluci.
decko kakav auto da ukradem 2k metaka nisam lud da hocu fam vam kupit mogu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom