By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brisi drugi video dobices za ooc vredjanjeEDIT: EVO JOS JEDAN POV, GDE KADA SU ME ROKNULI POCELI SU DA PUCAJU DRUGOG LIKA VAN CRVENE ZONE !!!!!
NJIHOVI ID: 38735, 32659, 16949, 34676
DRUGI POV:
Nisu ni drugi dobili sto sam ih okacio za vredjanje kad su mi govorili "majmune" i "popusis mi kurac", receno mi je da je vredjanje na serveru dozvoljeno, samo ne mozes da vredjas porodicu, sto cu ja sad dobiti, ako dobijem ja za vredjanje a meni su govorili na jednom proslom pov-u i odbili su, ulazem zalbu na tog istog administratora.brisi drugi video dobices za ooc vredjanje
druze smes ti nekog ic da vredjas, ne smes ooc da ga vredjas u ooc chat mu pises majmuneNisu ni drugi dobili sto sam ih okacio za vredjanje kad su mi govorili "majmune" i "popusis mi kurac", receno mi je da je vredjanje na serveru dozvoljeno, samo ne mozes da vredjas porodicu, sto cu ja sad dobiti, ako dobijem ja za vredjanje a meni su govorili na jednom proslom pov-u i odbili su, ulazem zalbu na tog istog administratora.