Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
Jackal Benasi
Administrators nickname
John Scalleta
Date
Feb 12, 2023
Time
18:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/320883/#post-1150413

JackalBenassi

Player
Player
Nepravedno sam dobio kaznu za gp 6.15 ..... mislim da je admin pogrijesio mi smo dosli krasti panele usli smo brojali 5 sec i poceli da pucamo jer da nismo ...... okacio bi nas onaj da mu nismo brojali 5 sec kao sto je do sad okacio 100x zalbe na nas ........ i tako da smo ih onda pobili ..........te smatram da ste donjeli pogresnu odluku iako neki kad govore " ovo je kradja panela " cak i neodbroje 5 sec a mi smo zbog nase sigurnosti odbrojali 5 sec i opet nevalja molim admina da mi se skine ujail i unwarn tako da ja ne mogu svakome da brojim koji se nalazi u tom okruzenju na zalost ni nama ne broje pojedinacno te smatram da je sasvim dovoljno kod panela ovima sto smo brojali i pobili ih... te obisli kucu i okolo kuce ove ostale pobili.......
Takodjer se na pov vidi da smo prosli pored njega i da smo iza dje su paneli brojali ..... stvarno nema smisla da budem kaznjen nepravedno

Select for moderation

Status
Not open for further replies.
Top Bottom