Nepravedno sam dobio kaznu za gp 6.15 ..... mislim da je admin pogrijesio mi smo dosli krasti panele usli smo brojali 5 sec i poceli da pucamo jer da nismo ...... okacio bi nas onaj da mu nismo brojali 5 sec kao sto je do sad okacio 100x zalbe na nas ........ i tako da smo ih onda pobili ..........te smatram da ste donjeli pogresnu odluku iako neki kad govore " ovo je kradja panela " cak i neodbroje 5 sec a mi smo zbog nase sigurnosti odbrojali 5 sec i opet nevalja molim admina da mi se skine ujail i unwarn tako da ja ne mogu svakome da brojim koji se nalazi u tom okruzenju na zalost ni nama ne broje pojedinacno te smatram da je sasvim dovoljno kod panela ovima sto smo brojali i pobili ih... te obisli kucu i okolo kuce ove ostale pobili.......
Takodjer se na pov vidi da smo prosli pored njega i da smo iza dje su paneli brojali ..... stvarno nema smisla da budem kaznjen nepravedno
Select for moderation
Takodjer se na pov vidi da smo prosli pored njega i da smo iza dje su paneli brojali ..... stvarno nema smisla da budem kaznjen nepravedno
Select for moderation