Sve se vidi u povu clan fullproteama ubija nas 6 kako bi oni usli na to mesto
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ima aplikacije za admine pa ako te prime a ne bi denesi odluku koju ti zelisPOV je kraci od 1min i jedan i drugi tako da nece prihvatiti ovu zalbu
Ne sikiraj se, unazad 10 min imam. Takodje dok se vozio sa vama isti taj ID, ako admin zatraži duži POV, kačim odmaPOV je kraci od 1min i jedan i drugi tako da nece prihvatiti ovu zalbu
Mislim da posedujes nedozovljen redux. Taj revolver ti je drasticno veci od onog sto je u igri.Sve se vidi u povu clan fullproteama ubija nas 6 kako bi oni usli na to mesto
koliki rev bato,bolje povuci zalbuNe sikiraj se, unazad 10 min imam. Takodje dok se vozio sa vama isti taj ID, ako admin zatraži duži POV, kačim odma
cini vam seMislim da posedujes nedozovljen redux. Taj revolver ti je drasticno veci od onog sto je u igri.
Ja ga samo upozorio. Do njega je da li ce i sta raditi.cini vam seEX-LSPD
Brat je jednom usao u lspd i stajao na suspended, odmah u deskripciju stavio EX LSPD...cini vam seEX-LSPD
warn sam dobio a tvoje nije da kometarises meris millerBrat je jednom usao u lspd i stajao na suspended, odmah u deskripciju stavio EX LSPD...