Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37526
Players nickname
Elmir Cartiero
Administrators nickname
Alex Ackerman
Date
Feb 14, 2023
Time
0000
Proofs
//////

Elmmir

REGROUP
Player
Ovako Alex Ackerman je zatvorio zalbu u kojoj sam ja prijavljen za GP 6.22 ta zalba je trebala bit povucena jer smo se dog da nece biti vise problema ali covjek koji je lider u toj fam me prijavio a ne founder,founder te familije je Aldin Kartel,Aldin je pisao da se povuce zalba jer Meris nije mogao od skole,na zalbi se vidi poruka od lidera te fam "Povlacim neka igra kinder mali igra hahaha gg" on to ocito nije gledao zelim da se admin kazni+interakcije mi nisu bile gledate ocito i na video su sva vremena bila pred evente

Merisss

Player
Player
Tako je bilo neznam kako alex moze zaključiti zalbu bez da lider potvrdi da li je tako bilo. Ja sam povuko zalbu vidi se nap na zalbi jer znam da ne smije zaključiti zalbu bez potvrde lidera te fam tako da je trebo cekati glas mn da li je tako bilo ili nije. I treba dati liku unban jer sam ja povuko zalbu. Ali moj clan iz fam nije stigo povuc

Elmmir

REGROUP
Player
Ovako Alex Ackerman je zatvorio zalbu u kojoj sam ja prijavljen za GP 6.22 ta zalba je trebala bit povucena jer smo se dog da nece biti vise problema ali covjek koji je lider u toj fam me prijavio a ne founder,founder te familije je Aldin Kartel,Aldin je pisao da se povuce zalba jer Meris nije mogao od skole,na zalbi se vidi poruka od lidera te fam "Povlacim neka igra kinder mali igra hahaha gg" on to ocito nije gledao zelim da se admin kazni+interakcije mi nisu bile gledate ocito i na video su sva vremena bila pred evente
+ bio sam lider u toj fam

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
odbijeno
ukoliko zalbu nije povuko igrac koji je napravio zalbu nemoguce je da je povuce neki drug lik

Status
Not open for further replies.
Top Bottom