Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6711
Players nickname
Bojan_Lesh
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jan 8, 2023
Time
00:00
Proofs
xxxx

Boksa

Player
Player
Dobro vecer ili dobar dan zavisi za kad citate ovu poruku kako sta znate i kako sta cu da napisem dobio sam ban za sheranje acc ja tad isk da vam kazem nisam ni znao sta je sheranje acc ili od ovih po serioznih pravila jer nikad nisam krsio pravila osim pr Cl,FearRp,Pg i Mg neki pravila sta se lezi dm ja kako sta znam i kako sta sam dobio informaciju moj takonazvani drug mi je usao na acc nez ni ja kako mozda vidio na share mozd neko mu je rekao i tkd. kad je usao u moj acc za prvi put nisam dobio ni info da mi je usao u acc i da redi neki sranja krao mi je iz acc ako hocete mogu vam posaljem clip gde njegovi drug isto i moj drug kaze sve sta je redio na moji acc odkad je saznao moji pass ako hocete mogu vam posaljem u dm taj clip evo da nastavim znate prvi put kad sam dobio ban za 1.1 je bilo kad kako sta znate taj "frend" mi je usao u acc i posle nekoliko mjeseca je reportao lik iz fema za cheat il nez sta je bilo isk da vam kazem moj drug iz fema filip dobio ban za cheat i tako neli pr ako lik iz fema dobije ban vise vremena ili ako reportaju za shering acc mozete vi administratori proveriti sve sta su u tu familiju da vidite dali su oni prekrsili pravila tako ste i vidili da sam dobio ban za G.P 1.1 evo ako hocete mogu vam isto posaljem i kad je me pitao za pass i email od moji acc ja nish nisam mu odgovorio mozete viditi mogu vam pokazem na discordu u dm ili u vc pokazacu vam na sharescreen slike za sta je bilo nimije problem samo hocu sta brze da se vratim da igram sa moji prijatelima na ovaj proekat i da se druzim i da rolpleyam kako i pre ban i hocu sve da se vrati po staro kako sta je bilo hvala vam puno na vremena sta ste oslobodili za da mi vratite ili da procitate ovu poruku moju hvala vam puno oped cu da kazem da sam stv zgresio sta nisam ni se potrudio da probam da rjesim za to sta mi je usao u acc hvala vam puno i nadam se da ce te imati odlican ostatak dana od ovaj dan ili vecer dovidjenja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom