Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2562
Players nickname
Offender Johnson
Suspect ID
241
Date of violation
Dec 27, 2021
Time of violation
18:32
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Mtal4eZZOSg&ab_channel=stolle

Offender

Forum Concent Creator
Player
sve si vidi na videu nacionalna garda je upala u krug i ako je to zabranjeno dok je pljacka radjena ja znam da oni smeju ispred a ne u samom krugu...

lepo se vidi dvoje kola njihovih i sami oni pored njih

maisony9

:)
Player
Još dok smo mi dali uslov državnim organizacijama pod imenom FIB, SAHP, LSPD da odu 200m kod krivine do grada, svi su otišli i onda ovi momci nastupaju iz NG, uleću dvoje punih kola, izleću i ciljaju puškama na naše ljude dok su momci iz navedenih gore državnih organizacija postupili po uslovu i sklonili se.

maisony9

Player
Ako mogu 4 državne organizacije da dolaze na jednu pljačku pod punom ratnom opremom, po kojoj simulaciji stvarnog života druga geto organizacija sa kojom imamo savez ne sme da dođe da nam pomogne? Nije da pokušavam da menjam pravilo al ako može i Vojska sa državnim organizacijama da dolazi na pljačke fer je da mogu i naši ljudi iz saveza ako ćemo tako. Pozdrav

Offender

Forum Concent Creator
Player
NG moze ispred kruga ne sme u njemu samom biti ...

Offender

Forum Concent Creator
Player
mozete vi imati 12 spec jedinica org je ista pravilo postoji dal spec ili ne ng je ng

R@pe_master69

Player
Player
mozete vi imati 12 spec jedinica org je ista pravilo postoji dal spec ili ne ng je ng
Ako se toliko napaljeni sto vas jedan dio nga moze pobit ko sto smo crvene pobili i oni su jedini koji se nezale na nas ako ste tolko zeljni najbolje da se onda ng disbanduje i nek sve ide u kurac

maisony9

Player
Ako se toliko napaljeni sto vas jedan dio nga moze pobit ko sto smo crvene pobili i oni su jedini koji se nezale na nas ako ste tolko zeljni najbolje da se onda ng disbanduje i nek sve ide u kurac
Ti da si upucen toliko kao sto pises u pravila, NG ne sme da ide na ovako male pljacke.

maisony9

Player
Evo mi se zalimo zato sto ste prekrsili pravilo, dal to bilo jednom dvaput il triput pravilo je prekseno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom