Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
133
Players nickname
Otac
Administrators nickname
Zoki Naravo
Date
Feb 15, 2023
Time
3:15
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/322859/

Zeljko Zdravkovic

Player
Player
Ear rape je kada se neko dere i vristi u mikrofon ja sam kulturno pustio pesmu preko Me Vadi mp 3 audo Do pusta muziku . Muzika ne sme da se pusta u gz ovo nije bila gz . ondaa pov ne traje 1 minut gde se vidi da je on pricao dok je bio mrtav i gde sam ja ukucao ovo gore vadi mp 3 pusta muziku nigde u pravilima pise da ne sme da se pusta muzika u sred grada .

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Ear rape je kada se neko dere i vristi u mikrofon ja sam kulturno pustio pesmu preko Me Vadi mp 3 audo Do pusta muziku . Muzika ne sme da se pusta u gz ovo nije bila gz . ondaa pov ne traje 1 minut gde se vidi da je on pricao dok je bio mrtav i gde sam ja ukucao ovo gore vadi mp 3 pusta muziku nigde u pravilima pise da ne sme da se pusta muzika u sred grada .
Dobro si prosao. Pustas muziku nad mrtvim tijelom.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Ne smeju da sse rade samo Sex animacije sve ostalo je dozvoljeno a ti pisses offto
6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana

Preslušaj pjesmu i skontaj ;)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom