Ja sam im dao zahtev svima pa sam im izbrojao 5 sec svakome pojedinecno, pa sam ih ubio.Al na njegovi pov niti se vidim ja sam nevidljiv niti se cujem.Od jednom samo me video on kako sam se stvorio ispred njega a ja sam bio celo vreme tamo oko njih sa mojim bugattijem.Meni su oni dali 5 sec prvi put kad je reko onaj na discordu ,,On ce se vratiti", jer nisam pobegao skroz samo sam se malo odaljio i uradio sam f8 pre da izadje ovaj od beli auto ID 13260 i u igru tek tad sam se cuo kako kazem ,,5" samo i nisam se cuo zbog kruga, kako sam mu rekao 5 sec imas da bezis.Cuje se na povu kako im kazem i njima ,,Dao sam 5 sec".Ali nemam pov jer ne snimam takve gluposte jer nisam se ni nadao da ce se to dogoditi pa da mi zatreba pov.Zahtevam da mi skinete warn i jail jer nije do mene nego do servera jer niti se vidim niti se cujem pre nego sto ih ubijem (bug) pa sam uradio f8.Od tog trenutka se vec cujem na povu.Sve mozete videti mislim stvarno je glupo sve ih poubijem dam im i zahtev i 5 sec mucim se sam oni 4 i na kraj dobijem warn, a nisam kriv ja jer sve sam odradio kako treba.A ID 13260 sto nas pucao iz daljinu on nista nije dobijo.Ako je neko trebao dobiti GP 6.15 to je on jer sakrije se tamo niti dolazi da broji ni nista i samo pucao iz daljinu.