Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

stefan einstein

Player
Player
Joined
Feb 16, 2023
Messages
18
Ime familije: Gold Vinka
Status: iskusni početnici
Broj familijarne kuće: 1679
Ime ID leaders: Stefan Einstein 1567
Diskord leadera: Stefan Einstein #5449
Forum link od vlasnika familije: Stefan Einstein
Priča: tek sa devet godina morao je Stefan Einstein iz Munchena da se preseli u Srbiju kod majke jer je otac poginuo u kriminalu. Oduvek je imao žudnju da postane kao otac i kada mu je majka umrla, sa samo 26 godina preselio se u Los Santos. To je bila najbolja odluka njegovog života koja mu je širom otvorila oči i iz depresivnog klinke pretvorio se u gangstera, ALI još uvek je imao žudnju za ljubavlju i porodici tako da je odlučio da osnuje porodicu. Skupio je par dobrih plemenitih i mudrih ljudi i nazvao porodicu po svojoj cukunbabi koja mu je jedina bila pružila ljubav (Gold) "Vinka". Shvatio je da nije snaga moć već porodica. Odlučio je osnovati neformalnu porodicu da bi naučio ljude u istoj svemu što on zna i da bi došli polako ali sigurno do vrha. U početku je porodica radila: na farmi, kao taksista ali sada su svi spremni preci na viši nivo!
Porodični ciljevi: Porodica ima na umu da usavrši skill pljačkanja i da postanu najpoznatiji banditi. Takodje želi da upozna ostale porodice te sklopiti neki ugovor sa njima. Osjećamo kao porodica da je ovo put koji je nama pružen i želimo da živimo život punim plućima.
Sistem rangiranja: cukununuk (novajlija) tu je tak došao i treba mu se sve objasniti. Može voziti 3 vozila. Surdjepač (neko ko je radio vredno u poslednje vreme) tu je malo duže i bio je vredan može 4 auta voziti. Kurejbalo (duže je tu) to je čovek koji je vec duže vreme tu i stalno mi pomagao. U njega već i imam povjerenje. Može 4 vozila da vozi. Unuk (za sve mi pomaže) to je čovek koji je medju prvima (prvi) došao i verujem mu. Može 5 vozila da vozi. Samo je jedan čovek u familiji unuk. Vinkina ruka (desna ruka leadera) u njega imam maksimalno povjerenje i može raditi sve što i leader dem prodavati imovinu. Može voziti 5 vozila. Vinkina (leader) može sve raditi.
Napomena: ( par puta je moj acc bio kažnjavan ne znam zbog čega jer ga nisam ja igrao ali ja sam došao pre 7 dana i nijednom nisam bio kažnjavan dok sam igrao stvarno mi je u cilju dobra zabava i nikako toxicnost!
Moto i logo familije: ko umre mora se naslediti( po njegovoj cukunbabi Vinki)
Logo nisam mogao ovde staviti Al mi je na profilnoj a tužna vrba reprezentuje njegovu cukunbabu koja njega izdržava (djevojčica na ljuljaski. Djevojčica je a ne dječak jer time pokazuje kako je samo sa njom mogao biti otvoren i osetljiv
Hvala vam na izdvojenom vremenu i izvinjavam se na još dve kratke prijave od strane mene ne znam kako da ih izbrišem a ovo je prava prijava.
Srdačni pozdrav!
Leader familije Gold Vinka
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom