By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pokazi ceo pov gdje si me vredjo i ti...takodje spominjes mazhora bez razloga i najvise sto mogu dobit je mute...Rekao mi je da sam najveci debil na serveru a pricali smo ooc.
bukv je ceo pov nzm sto pokusavas da slazes sve se cuje. i mislim da nije za mute kada ti neko kaze da si najveci debil na serverupokazi ceo pov gdje si me vredjo i ti...takodje spominjes mazhora bez razloga i najvise sto mogu dobit je mute...
Tebrice cropao si gde si me ubio na tajnoj radnji i stavio u signature hahahahah blampokazi ceo pov gdje si me vredjo i ti...takodje spominjes mazhora bez razloga i najvise sto mogu dobit je mute...
pa budi srecan sto si vredan paznjeTebrice cropao si gde si me ubio na tajnoj radnji i stavio u signature hahahahah blam
iskrpa budi srecan sto si vredan paznje
IC uvreda, svakako. Ides i ti na odmor, nazivas ljude siptarima, maloumnicebukv je ceo pov nzm sto pokusavas da slazes sve se cuje. i mislim da nije za mute kada ti neko kaze da si najveci debil na serveru
Rekao sam da ne pricam sa siptarima nije bilo nikome upuceno sto se cuje na pov tkd...IC uvreda, svakako. Ides i ti na odmor, nazivas ljude siptarima, maloumnice
Rasplaci seRekao sam da ne pricam sa siptarima nije bilo nikome upuceno sto se cuje na pov tkd...
Samo ne spominji nikad vise termine rp-a kad si rekao ic za lika sto je pomenuo serverIC uvreda, svakako. Ides i ti na odmor, nazivas ljude siptarima, maloumnice
Istinu je rekaoSamo ne spominji nikad vise termine rp-a kad si rekao ic za lika sto je pomenuo server
ti ga provociras ,on te vredja oc na pov se ne vidi da je on prihvatio ooc pricanje tkd ne moze nista da dobijem mozes ti mute samo i tjtbukv je ceo pov nzm sto pokusavas da slazes sve se cuje. i mislim da nije za mute kada ti neko kaze da si najveci debil na serveru
parod on te vredja ic ne oocti ga provociras ,on te vredja oc na pov se ne vidi da je on prihvatio ooc pricanje tkd ne moze nista da dobijem mozes ti mute samo i tjt
Pa ako nije prihvatio zasto je pricao ooc i kako "najgluplji lik na serveru" moze da bude ic uvreda?parod on te vredja ic ne ooc