Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38879
Players nickname
Matke Kennedy
Suspect ID
37905
Date of violation
Feb 18, 2023
Time of violation
18:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nvwhy5frfAo

JackalBenassi

Player
Player
Prvo druze dolazis bejtas izazivas nemas drugova ni prijatelja ocigledno.Dalje nije ti opsovao majku nego je rekao da bi ti ....... zatim druze moras da shvatis da provokacijama izazivas nekoga a to bas i nije ljepo_Ovde ne branim mog clana i ne podrzavam nikoga ko god da opsuje neka bude kaznjen krenuvsi od mene..... ali druze prestani malo nadji drugove uzivaj u igrici sta ti je vise cjeli dan vec 5ti put dolazis i bejtujes izazivas provociras .......

Han Castillo

Player
Player
Prvo druze dolazis bejtas izazivas nemas drugova ni prijatelja ocigledno.Dalje nije ti opsovao majku nego je rekao da bi ti ....... zatim druze moras da shvatis da provokacijama izazivas nekoga a to bas i nije ljepo_Ovde ne branim mog clana i ne podrzavam nikoga ko god da opsuje neka bude kaznjen krenuvsi od mene..... ali druze prestani malo nadji drugove uzivaj u igrici sta ti je vise cjeli dan vec 5ti put dolazis i bejtujes izazivas provociras .......
Daj decko napisao si roman tu bzv. Naucite prvo da se ponasata i ovakvim ljudima nije mesto u gradu.

JackalBenassi

Player
Player
druze prvo nadjite prijatelje pa se druzite igrajte a ne da dolazite 10x dnevno kod nas nece li neko prekrsiti pravilo koje da nas postavite hahahahha koliko ste jadni sramota stvarno do dna ............

John Scalleta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 37905 dobit će kaznu za GP 3.2​
  • Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom