Poštovani Abrahame , pišem Vam jedno pitanje . O čemu se radi , naime dobio sam ban za Cheat , i na moju grešku sam okačio video na joutube kako čeatujem i kako krisim pravila projekta . s obzirom da je to bilo prije 7 mjeseci volio bih da dobijem još jednu šansu , odnosno da mi date šansu da napravim novi nalog bez brige koji ću ID biti . Iz razloga što sam napravio novi Rockstar nalog , i na njemu kupio GTA , te sam se preselio na novu lokaciju . I da nadodam da se ista greška neće ponovit , te da me je banovano administrator koji više nije član Staff Teama (Ivkezz Obama). Jer je protiv mene i par mojih prijatelja imao nešto protiv , te da je samo čekao neki razlog da nas blacklista , odnosno bio je korumpiran .I umjesto bana 60 dana , namjerno mi je dao blacklist . Ali bez obzira na to želim da se vratim Grandu ako ne na glavnom nalogu onda bar na novom i da još jednom nadodam da se ista stvar nikada neće ponoviti . Ipak je to bio težak period mog života u kom sam samo tražio da budem u centru pažnje i nisam pazio šta radim i na koji način dolazim do toga . I Stvarno mi je žao , želim da se vratim najboljem projektu na Balkanu ! Hvala na izdvojenom vremenu