Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16947
Players nickname
Rich Viktor
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Feb 18, 2023
Time
00:00
Proofs
x

Vyktor

Player
Player
Poštovani Abrahame , pišem Vam jedno pitanje . O čemu se radi , naime dobio sam ban za Cheat , i na moju grešku sam okačio video na joutube kako čeatujem i kako krisim pravila projekta . s obzirom da je to bilo prije 7 mjeseci volio bih da dobijem još jednu šansu , odnosno da mi date šansu da napravim novi nalog bez brige koji ću ID biti . Iz razloga što sam napravio novi Rockstar nalog , i na njemu kupio GTA , te sam se preselio na novu lokaciju . I da nadodam da se ista greška neće ponovit , te da me je banovano administrator koji više nije član Staff Teama (Ivkezz Obama). Jer je protiv mene i par mojih prijatelja imao nešto protiv , te da je samo čekao neki razlog da nas blacklista , odnosno bio je korumpiran .I umjesto bana 60 dana , namjerno mi je dao blacklist . Ali bez obzira na to želim da se vratim Grandu ako ne na glavnom nalogu onda bar na novom i da još jednom nadodam da se ista stvar nikada neće ponoviti . Ipak je to bio težak period mog života u kom sam samo tražio da budem u centru pažnje i nisam pazio šta radim i na koji način dolazim do toga . I Stvarno mi je žao , želim da se vratim najboljem projektu na Balkanu ! Hvala na izdvojenom vremenu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom