pucanje u mom dvoristu, brojanje 5 sec na mom posjedu, vredanje
Andelko Bakowski Player Player Joined Nov 19, 2022 Messages 751 Feb 19, 2023 #1 pucanje u mom dvoristu, brojanje 5 sec na mom posjedu, vredanje
Bubi Zambada Veteran Leader of unofficial org Joined Nov 3, 2021 Messages 384 Feb 19, 2023 #2 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe. Imate 6 sati.
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe. Imate 6 sati.
Bubi Zambada Veteran Leader of unofficial org Joined Nov 3, 2021 Messages 384 Feb 19, 2023 #3 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Niste ispunili sve zadane uslove u roku, tražio sam Vas da postavite video od početka situacije i ispravite format.
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Niste ispunili sve zadane uslove u roku, tražio sam Vas da postavite video od početka situacije i ispravite format.