By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobar mg i to su 2 clana haha i baitas takodjeSve se vidi na POV likovi iz Ausländers su me car remali svo vrijeme do pumpe onda sam isao popraviti auto i lik me krenuo pucat u neskriptovanoj green zoni.
jadno zasta ti kacis na forum ljude idi placi dete imas 9 godinaSve se vidi na POV likovi iz Ausländers su me car remali svo vrijeme do pumpe onda sam isao popraviti auto i lik me krenuo pucat u neskriptovanoj green zoni.
Isti lik je krao iz gepeka auta da naglasim administraciji.Sve se vidi na POV likovi iz Ausländers su me car remali svo vrijeme do pumpe onda sam isao popraviti auto i lik me krenuo pucat u neskriptovanoj green zoni.
Vratio sveIsti lik je krao iz gepeka auta da naglasim administraciji.
Pametno da krades i onda izadjes da te ne okacimo hahaVratio sve
Stvarno si toliki rtd da ne znas da trebaju biti 3 clana kako bi familija dobila warn,Sve se vidi na POV likovi iz Ausländers su me car remali svo vrijeme do pumpe onda sam isao popraviti auto i lik me krenuo pucat u neskriptovanoj green zoni.
Decko objasnio sve xDStvarno si toliki rtd da ne znas da trebaju biti 3 clana kako bi familija dobila warn,
Stvarno si toliki retard da si prekrsio pzz 1.3 i UB
Pzz 1.3 - pobegao si u green zonu dok oni zele da te ubiju,
UB - decko te puca a ti govoris bravo, sto je nerealno ponasanje...
A vidim da i sam sa sobom pricas i na kraju POVA pocinjes da stenjes pa bih ti preporucio da odes psihijatru. Pozz.