Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 20, 2023
Time of violation
19:05
Proofs
https://youtu.be/SRkQuVkV4u4

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Došao sam sa namjerom da se zaposlim u LSPD , nakon što su me legitimisali na ulazu i provjerili dosije i godine, prošao sam na ispitivanje. Čekao sam na ispitivanje i ID 17274 koji treba da ispituje pravila u startu krši pravilo GP 6.2 nakon što sam mu dao pasoš. Nakon što se vratio iz glave , Odlazi do igrača 8979 sa koji sam ja imao više okršaja na forumu dok sam bio zamjenik LSPD jer je konstatno kršio pravila servera i on i njegova tadašnja porodica . Dolazi do mene i kaže da sam ga ja tražio a na POV-u se jasno vidi i čuje da ga nisam tražio jer kako cu ga traziti kada ga ne znam u tom trenutku i traži od mene da mu pošaljem na čarobni chat svoju bubicu. Kada sam to učinio i napisao kroz 5 sekundi mi je rekao da on ima o meni neke podatke negdje i da me ne može zaposliti. Ti podaci su vjerovatno naši okršaji na forumu iz avgusta 2022. godine. A ako nisu neka Vam objasni koji su to podaci jer je moj dosije očišćen prije 10-15 dana u zatvoru.

Milovan Ashford

Player
Player
Krši G.P. 6.2, izvini brate, ali svi mi imamo svoj život, možda mu voda za kafu u tom trenutku počela da kipi i morao je otići, ne vidim tu nikakvo kršenje pravila nego razlog za nabijanje warna, drugo, tu ne može LSPD dobiti warn, nego 17274 će dobiti za MG. Ugodan ostatak dana!

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
GP 6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd.
Krši G.P. 6.2, izvini brate, ali svi mi imamo svoj život, možda mu voda za kafu u tom trenutku počela da kipi i morao je otići, ne vidim tu nikakvo kršenje pravila nego razlog za nabijanje warna, drugo, tu ne može LSPD dobiti warn, nego 17274 će dobiti za MG. Ugodan ostatak dana!

Zamjenik načelnika krši ogromni MG samim time organizacija treba da dobije warn. Meni nije cilj ni da dobiju warn ali neka ih makar nauče kako se RP-a . Ja sam bio zamjenik načelnika LSPD-a nikada mi nije palo napamet da nekome uništavam RP na ovaj način, morao sam da primim makar 5 ljudi koje nisam ja volio ali ko sam ja da uništim nekom na ovaj način RP ? Ko sam ja da ih ne primim u LSPD zato jer mi se on privatno ne sviđa ? Ima barem 10 RP načina da me odbije iz organizacije ali on je izabrao MG .

Milovan Ashford

Player
Player
GP 6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd.

Zamjenik načelnika krši ogromni MG samim time organizacija treba da dobije warn. Meni nije cilj ni da dobiju warn ali neka ih makar nauče kako se RP-a . Ja sam bio zamjenik načelnika LSPD-a nikada mi nije palo napamet da nekome uništavam RP na ovaj način, morao sam da primim makar 5 ljudi koje nisam ja volio ali ko sam ja da uništim nekom na ovaj način RP ? Ko sam ja da ih ne primim u LSPD zato jer mi se on privatno ne sviđa ? Ima barem 10 RP načina da me odbije iz organizacije ali on je izabrao MG .
Znam šta je gp 6.2 ali kao što rekoh, dobiće on za MG ne org jer smo i sami bili svedoci kako zamenici dobijaju kaznu za bilo koje prekršeno pravilo a da org ne dobije ništa. Prijatno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom