Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Administrators nickname
Bubi Zambada
Date
Feb 21, 2023
Time
16:50
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/326918/

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Dragi Abrahame,

jučer sam bio na regrutaciji u LSPD-u na vratima su mi provjerili dosije i pretresli me i čekao sam ispitivanje kada sam došao na ispitivanje čim je ID 17274 pročitao moje ime odmah je otišao u glavu i time je prekršio GP 6.2 , otišao je da nekog obavjesti da sam ja došao kao što je kasnije indirektno ID 8979 potvrdio to. ID 8979 zna ko sam ja i ima neke bilješke o meni negdje iako sam očistio dosije prije 15-tak dana i zbog tih nekih bilješki mene odbija da presluša i neće da me primi iz njemu znanih razloga na ispitivanje . Ja ga pitam ljudski šta konkretno to ima o meni , on neće da mi odgovori. Ja nisam bio u nijednoj državnoj organizaciji od septembra 2022 kada sam završio mandat kao zamjenik načelnika. (osim U EMS-u vrlo kratko dok nije bilo lidera ) . Zvao sam admina Bubi Zambada odmah i pitao ga kako on može mene da odbije kada on ne zna ko sam ja. Kaže Bubi da može da on odbija koga hoće bez obrazloženja jer nema povjerenja u mene. Kako on može imati ili nemati povjerenje u mene kada me nije ni primio, niti zna ko sam ja. Radi se o Visokoj komandi LSPD-a.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom