Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37238
Players nickname
Richardo Tate
Administrators nickname
Zoky_Navaro
Date
Feb 22, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/nT4SUCI

Air Leizyyy

Player
Player
Pozdrav, smatram da sam totalno nepravedno banovan a sada cu da iskazem zasto, desila se jucerasnja situacija gde sam ja optuzen da koristim ne dozvoljene programe tj G.P 4.1, da ispricam sta se desilo, ja sam sinoc stajao za salterom u glavnoj bolnici, nakon jedno 15-ak minuta, morao sam da odem u glavi nesto samo na 1-2minuta i kako ne bi izgubio mesto u glavnoj na salteru jer je najbolja pozicija u glavnoj biti tu jer su najvece sanse da dobijes RP tiket i najveca je zarada jer tu prodje 100-200 ljudi u sat vremena + mnogo njih treba med kit i itd, ostavio sam sestri da samo hiluje dok ne dodjdem, to sto sam ja morao da odem na 1-2 minuta mi se malo oduzilo i nisam se nadao da se necu vratiti u roku od 1-2min, ( vratio sam se ja mislim tek nakon 10 minuta a ona je ostavila nakon 5 jer je samo hilovala ljude nije prodavala med kitove i to jer ne zna, al sam joj rekao da samo hiluje jer cu se jako brzo vratiti, naravno to je moja ogromna greska jer sam to uradio ali okej to je do mene) ja naravno bez ikakvog oklevanja i tako dalje mogu da prihvatim da mi se ceo PC pregleda da se utvrdi da ja nemam nista sto se toga tice. ( P.S napisao sam Zoky_Navaro jer na slici se vidi da me je on banovao ali da je trazio neki Johnn Poslednji, ja sam njega trazio na discordu njega nema kao admina tako da nisam znao dal njega da stavim u Title ovog unban appel-a.) ja mislim da nemam sta vise da dodam osim da mogu da posaljem neke snimke kada sam dobijao RP tikete i to za salterom da dokazem da nisam lecio ljude nekim softverima ili slicno ali to ne znaci puno, ali cisto da znate da imam snimke. ( jer npr klipam kada dobijem RP tiket ili kada se dogodi neka situacija da mi neko preti da cu dobiti otkaz sto se desilo haha. ) Pozdrav.

Air Leizyyy

Player
Player
( P.S - sestra naravno se nije ni javlja ako je neko dozivao ili bilo sta, samo je hilovala ljude. )

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom