Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica Monte
Administrators nickname
Milan Bucojevic
Date
Feb 24, 2023
Time
01:40
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/328979/

Ivkezz Morezz

Player
Player
Postovanje,

Sumljam da admin Mece Darkin je korumpiran uz razlog sledeci: ja sam okacio na FIB leader uz razlog da su pucali van parametra sto jeste je bilo tako i vidi se na POV da pucaju po auto pre nego sto udjemo u parametar. Sledeca stvar koja trebao da uradi a nije nazalot je bilo warn na svi offtopic comments (bilo ih je mnogo).

Moji ocekivanja su bili da proveri sve ovo neki senior state curator ili neki senior administrator i nakon to da donesi pravilna odluka. Svi znamo da lider FIB-a nema POV-a, duzan je da ima kao i svih igraca. Sledeca strav ako bi dostavio POV mogli bi da budemo sigurni i verujemo u to da nije bila pucnjeva van parametar, takodje mogli bih da vidimo na mapu clanova FIB-a.

Nakon ova moja tvrdnja ja sam ubedjen da neko kontaktirao administrator i trazio da se zalba odbije. Administrator navodno kaznio samo jedan forum nalog ko je napravljen od ekipa koja bila je nekad GOV i namestala mu warnova na FIB. Johaton twinki nalog na Mare_7 znam da tako se zove na twinki i znam po to sto je napisao da je makedonac kao ja.

Dovoljno sam upoznat sa Grand RP project i bio sam na svi servera, znam da su pravila malo razlicni od servera do servera, velika je strav biti administrator na toliko odlican project i velika je odgovornost.

Iskreno se nadam na prevednu odluku i pravila podjednakvo za svi. Kao sto moramo da imamo POV 48h tako i leader treba da ima POV 48h, kako bih se ispostovalo P.D 1.7.

Ivkezz Morezz

Player
Player
PRE SVEGA DA TI SE OPET NAJEBEM SVE MRTVO I ZIVO I SVE STO IMAS OKO KUCE I ONE TVOJE DRUGARE MONTE I NJIMA JEBEM MAMU MRTVU NEMAS ZIVOT POKUSAVAS NABIT WARN-DISBAND FIBU DO JUCE SI MOLIO ZA 00 AGENTA I U VLADI SI MOLIO ZA 00AGENTA KAOO JA ZNAM OVO ONO NAPALIO SI SE STO SI BIO ADMIN I MISLIS DA ZNAS SVE BRATE NE TACNO ZNAM VISE OD TEBE I NISAM BIO ADMIN NI LIDER NI SAM IGRO NA DRUGOM PROJEKTU TAKO DA NE PALI SE DA ZNAS I KAKO ZNAS DA SAM JA MARE KAD NIJE MARE TAKO DA JEBEM TI MRTVU MAMU POZZ OD JOHATON NAJJACEG IGRACA POZZ
Jos jedna potvrda da admin Mece Darkin laze.

Pise da forum nalog bice kaznjen a koliko sam ja upoznat on kao admin ne moze da ga kazni treba to da uradi neki senior to je drugi razlog zbog koji nije trebao da resava zalba i zbog koji se ljutim zato sto sad Mece nece da mi kaze izvini za ovo.

Stvar je jednostavna zurio je da odbije zalba sto pre zato sto lider FIB nema POV uz neki lazan izgovor. Sad kad je odbio zalbu ja nemam pravo na opet da stavim istu zalbu i tu stvar je resena a nema ni vreme. Ukratko spasio ga od ban za to sto nema POV.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom