Ubio mi druga, uslikao ga mrtvog i postavio na ingrand sa opisom "Čuvam svog malog ljubimca"
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Objavi sliku na instagramu ili facebooku kako leži neko mrtav pa ćeš vidjeti oćeš li imati nalog.6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana
PROCITAJ 2 puta
Slikas se pored mrtvog tjela i u diskripciji skromno kazes da sam kerMislim da pravilo kaze jasno da ne sme da se rade amoralne radnje a ja sam samo sedeo pored tebe i nisam nikoga ubio plus nista uvredljivo nisam rekao i posavetovao sam se sa adminom Bubi Zambada rekao mi je da nista nisam prekrsio
Hvala lepo
Ja sam rekao LJUBIMAC to puno znaci hehehe JOHNY nemoj da placesSlikas se pored mrtvog tjela i u diskripciji skromno kazes da sam ker
idi pisi zalbu na admina propao ti pokusaj nabijanja warnaJa sam rekao LJUBIMAC to puno znaci hehehe JOHNY nemoj da places
necu odgovarati na glupa pitanjaaj CEO POV da Vidim Kako Mgas 33 sec pov aj 1 min
Hahhaha jel te sramotaOvdje vidimo kako se ti nama obracas i kako nas zoves.
Vidi da je dare opet u punog gasuHahhaha jel te sramota
A koga boli kurac za to i ko te pitaoUskoro stize slika od naseg dragog Dareta, da svi vide kakva je to sila od coveka.
imagine da si toliko jadan ajde postavi svoju slik uUskoro stize slika od naseg dragog Dareta, da svi vide kakva je to sila od coveka.
Mislis slina od coveka?Uskoro stize slika od naseg dragog Dareta, da svi vide kakva je to sila od coveka.