Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Wasinhgton
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Feb 26, 2023
Time
12:00
Proofs
https://youtu.be/P-4OgfNmyCM

DenzaWashington

Player
Player
Poštovanje , ovim putem se obraćam ADMINISTRACIJI

Drago bi mi bilo kada bi gospodin ABRAHAM mogao da pregleda ovu žalbu.

Moj ID 38735

Prvi put pišem žalbu na administraciju , i ne želim to da nazovem žalba na administraciju nego zahtjev da se još jednom pregleda žalba i ispravno donese odluka , razumijem da je ADMINISTRACIJA zatrpana poslom i da nekada se desi da ili donesu pogrešnu odluku ili nepotpunu...

Nadam se da ćete me shvatiti o čemu Vam pišem i razumiti ukoliko sam nešto nepravilno napisao jer nemam iskustva sa žalbama.

ADMINISTRATOR RELJA SHAYK je donio odluku na žalbu i ovdje Vam postavljam link žalbe

Poštovani ja sam napravio žalbu u kojoj je ovaj bolničar bio korumpiran i u drugim situacijama u istom danu i dobio je za sve to kaznu odobrena mi je žalba.

Vezano za ovu žalbu što Vama dostavljam video

ID 16362 ce dobiti kaznu za FearRP
ID 38735 ce dobiti kaznu za G.P 6.5 + MG

Ja sam ID 38735 dobio sam kaznu za koje mislim da nisam prekršio.

Što se tiče kazne G.P 6.5 Nisam ubio bolnicara, nego uputio jedan metak prema njemu. ZAŠTO ? Pucali smo se s ljudima na padobranu gdje smo ubili 2 čovjeka , došao je bolničar i nakon mog prvog upozorenja sa puškom na njegovoj glavi NEMON DA IH DIŽEŠ on je digao prvog čovjeka , nakon toga se opet vraćam kad sam vidio da je digao prvog čovjeka i da želi da digne i drugog čovjeka uputio sam metak prema bolničari i rekao opet nemoj da ih dizes , znači u pucnjavi i mom upozorenju bolničar u takvoj situaciji bez bojaza za život i mimo mojih upozorenja diže ljude koje smo ubili , ali nisam ubio bolnicara...

Što se tiče MG na padobranu smo bili ja i dva druga jedina na mreži u FAMILIJI znači svi smo tu bili...
Znači ubili su mene i ja govorim neću više da igram gledaj bolničara šta radi , to govorim u DISCORDU , ali prije mene su svi mrtvi bili... Tu se čuje još glasova ali ti glasovi su ljudi koji su mene ubili pričaju sa bolničarom , bolničar im daje municiju i oružje , i vode neku temu , niko od mojih igrača nije tu pričao ...Jasno se moj glas može razlikovati od drugih koji tu pričaju...

Još jednom molim gospodina ABRAHAMA i poštovanu ADMINISTRACIJU da pogledaju ovu žalbu i dostavljeni video , nije problem bit ću ja u zatvoru ali Vas molim da mi samo skinete upozorenje WARN , molim Vas skinite mi samo upozorenje jer mislim da sam ga nepravedno dobio...

Ovaj WARN mi je teško pao jer sam imao neke planove za organizaciju , tako da još jednom Vas molim kada pregledate žalbu ukoliko postoji elemenata da mi se skine WARN da mi skinete puno bi mi značilo , novi sam na serveru , nikada nigdje u životu nisam igrao ROLE PLAY imam slobodnog vremena pa sam počeo ovo da igram i previše sam se zaljubio u ovu igru i Vaš server , svaki dan ukoliko ne igram igricu čitam pravila na Vašem serveru i upoznajem se sa igrom.

Još jednom Vam se zahvaljujem na izdvojenom vremenu i nadam se da ćete prihvatiti moju žalbu

SRDACAN POZDRAV

Status
Not open for further replies.
Top Bottom