Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na odluku Aurelio Niaggara | Mixing

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Drill_Kimara
Administrators nickname
Aurelio Niaggara
Date
Dec 30, 2021
Time
03:20
Proofs
https://youtu.be/uZyCASw2Bfw

maisony9

:)
Player
POV:
Žalba: Approved - Marabunta / Grove Street Families | Mixing / MG

Mislim da administrator nije ispravno doneo odluku. Ja stvarno ne razumem gde sam ja ovde pričao u OOC ili spomenuo OOC stvar? Od robbanja istog lika nije prošlo 5 minuta kao što je isti naveo. Je l promenio outfit? Nije, jel iz Ballasa? Jeste.
Stvarno bih vas zamolio da dobijem unjail zato što ja nisam napravio nikakav mixing kao što se može videti u napomenutom klipu.
Ako je zabuna oko rečenice " dobićeš warn " ja to nisam spomenuo nit rekao već pored mene dečko kao što može da se vidi ako se obrati više pažnje ja sam mu rekao da se skloni odatle a ne warn ili šta ja znam....

maisony9

:)
Player
Moguće da je došlo do zabune zato što je i meni bio aktiviran talk u istom momentu i ja bih zamolio admine da to provere sa malo više pažnje, hvala i svako dobro!🙂

Jack Napier

Player
Player
Greška ispravljena, dobio si unjail
U trenutku kad je poceo pricati " nemoj da baitas dobit ces warn " ( sto ne postoji u roleplayu ), u tom trekutku si upalio mic i ucinilio mi se da si ti to rekao. Kad sam usporio video vidio sam ipak da nisi ti, taj je dobio kaznu a ti si dobio unjail.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom