By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!koliko si ti propo druze ko kauc u samnici gore u sandyshort hahahahaa .......... kazemo ti ovo je kradja panela odbrojimo ti 5 sec ti i dalje neces da odes """""" a zamolio bi administraciju da pogledaju ovaj sto nas je kacio """"" da smo im brojali 5 sec !!!!!!!!!Izlazim iz Fem kuce ljudi mi odbrojavaju i pucaju bez ikakvog RP razloga, jasno se vidi sve na POV.
Kad si ti toliko pametna, kad vec toliko znas dobro pravila, gde ti je neformalna gmazino? Zalosno je gledati sta ti pises, jer si pre svega nepismen, jesi li isao ti u skolu uopste?koliko si ti propo druze ko kauc u samnici gore u sandyshort hahahahaa .......... kazemo ti ovo je kradja panela odbrojimo ti 5 sec ti i dalje neces da odes """""" a zamolio bi administraciju da pogledaju ovaj sto nas je kacio """"" da smo im brojali 5 sec !!!!!!!!!
Pending review - Mass Rule Break |ID: 0000
dokaz evo zatim su njihovi poceli dolaziti pucati po nama bez brojanja i onda smo i njih pobili zatim su iz bolnice se odmah vracali i naravno plakali fibu gdje nase ljude fib zavrsava dok su neki pobjegli da ih nebi hapsili ........ i ti mi lider mali vildjerscica hahahahahahhahahahaaa e moj PAKLICMANN hahhahahahahhaha ako neznas sta je paklic to ti je (baterija) tako da kad u gradu nema struje svetlis onoliko dugo koliko si paklice napunio PAKLICMANNU hahahhahahahahahhahaha i evo dosli smo danas na poziv .... mi dosli ali kafe i vas nidje ??????? mali vildjerscici sta znate krsat auta znate li jos ista drugo plakat znamo da znate ali sta jos znate ??????
ma vidim sve si mi rekaoKad si ti toliko pametna, kad vec toliko znas dobro pravila, gde ti je neformalna gmazino? Zalosno je gledati sta ti pises, jer si pre svega nepismen, jesi li isao ti u skolu uopste?
na tebe sam mislio......ma vidim sve si mi rekao
i ja na tebena tebe sam mislio......
Ma mozes mi popusit i ti i paklicman jel vam jasnoovo radis mom lideru ju pa kako cu da te trpam govnima nije ti jasno
sto si toksican buckoMa mozes mi popusit i ti i paklicman jel vam jasno
bucko ? toksican ? hmmm da te trpam govnima ?sto si toksican bucko
pa ovo sa govnima je za tebe komplimentbucko ? toksican ? hmmm da te trpam govnima ?
da vidim kako si vaspitan i odgojen jadna majka sa takim djetetom toliko od mene i mog vremena odvojenog za tebepa ovo sa govnima je za tebe kompliment
ne znam sto mi majku spominjes stvarno nije ok sa tvoje strane a za to vrijeme mozes misliti kako je tek meni kad se sa pelikanom dopisujem na forumuda vidim kako si vaspitan i odgojen jadna majka sa takim djetetom toliko od mene i mog vremena odvojenog za tebe
prije svega nauci da budes kulturan zalosno je tako ponasanje sa osobom koju ne poznajesne znam sto mi majku spominjes stvarno nije ok sa tvoje strane a za to vrijeme mozes misliti kako je tek meni kad se sa pelikanom dopisujem na forumu