Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
jackal benassi
Suspect ID
12810
Date of violation
Feb 27, 2023
Time of violation
23:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Pl59nsbSQ8s

Joe Hey

Active Member
Leader of unofficial org
Sve u POV - Svi iz iste porodice krse pravilo GP 6.15 ubijaju nas bez ikakvog razloga 0 rp-a prvi metak ni dosao nije do nas zatim na 4toj sek ubijaju nas ......

ID:12810 GP 6.15
ID:12169 GP 6.15
ID:3581 GP 6.15
Mi došli na kafu, kad ono uštipci. Bato, pogrijesio si broj nije 3581, nego 3591. Ali zeznuo si se, ja metka nisama opalio. Vi ste vec bili pali, dok sam ja dosao. Eh vidis, sada kako si slikovito objasnio da nemas rp razloga - ima batane. Paneli koji su ispred tebe. Hvala na baterijama, i docemo opet. Ljubi batan.

JackalBenassi

Player
Player
Mi došli na kafu, kad ono uštipci. Bato, pogrijesio si broj nije 3581, nego 3591. Ali zeznuo si se, ja metka nisama opalio. Vi ste vec bili pali, dok sam ja dosao. Eh vidis, sada kako si slikovito objasnio da nemas rp razloga - ima batane. Paneli koji su ispred tebe. Hvala na baterijama, i docemo opet. Ljubi batan.
pa dosli smo danas ali na zalost nije vas bilo.... maleni vildjerscici i da vidjeli ste pov od vaseg lidera...... e onako se broji od 5 pa do 1 i onda udri brigu na veselje, a vidim vise ne zoves na kafu ?

Joe Hey

Active Member
Leader of unofficial org
Samo cu ti reci da si se sa pogresnom porodicom zamjerio i to bez ikakvog RP razloga. Ukini imunitet, da se pocijepamo ko ljudi. A mi, vecinu vremena ne provodimo u femu, jer nemamo potrebe. Nemamo panele, jedino kad ih vi dodjete postaviti u nasem fem dvoristu, pa kao imate RP razlog. A hvala Bogu i to se moze provjeriti :) A vi ako imate puku želju da nam čuvate fem i dvoriste, uvijek mozete doci. Nece vam niko smetati a mozda i vam i platimo za to. A za sve ostalo, pustimo administraciji da odradi svoj posao.

Djoksi Otrovni

Player
Player
Samo cu ti reci da si se sa pogresnom porodicom zamjerio i to bez ikakvog RP razloga. Ukini imunitet, da se pocijepamo ko ljudi. A mi, vecinu vremena ne provodimo u femu, jer nemamo potrebe. Nemamo panele, jedino kad ih vi dodjete postaviti u nasem fem dvoristu, pa kao imate RP razlog. A hvala Bogu i to se moze provjeriti :) A vi ako imate puku želju da nam čuvate fem i dvoriste, uvijek mozete doci. Nece vam niko smetati a mozda i vam i platimo za to. A za sve ostalo, pustimo administraciji da odradi svoj posao.
i vi ste usli u biznis trebljenja stetocina, imam konkurenciju :(

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 12810 dobit će kaznu za G.P 6.15​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom