Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30887
Players nickname
Kuna Pajser
Suspect ID
31939
Date of violation
Feb 28, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/PpU8LpPVgcg

Zoki Pendrek

Player
Player
Igrac me je pitao hocu li kupiti 2 grand ticketa kao sto se vidi u pov nakon toga mi govori da brzo prihvatim i nudi mi kripto, smatram da se ovaj pokusaj scama kazni jer je kasnije i mom drugu to uradio. Takodjer bi se trebalo i kazniti ostale racune gde on prenosi pare. Hvala unapred

Max Salvatore

Veteran
Leader of unofficial org
Igrac me je pitao hocu li kupiti 2 grand ticketa kao sto se vidi u pov nakon toga mi govori da brzo prihvatim i nudi mi kripto, smatram da se ovaj pokusaj scama kazni jer je kasnije i mom drugu to uradio. Takodjer bi se trebalo i kazniti ostale racune gde on prenosi pare. Hvala unapred
sta se ti javljas druze jel nisi prihvatio znaci nije skam i sam si reko u ovom postu. Rejected - G.P 1.3 | 39122 36090

Filip Mino

Player
Player
vidi se i na drugi snimak da igrac je pokusao skemati.on nije prihfatio razmenu sto znaci da on ni nije skeman

Filip Mino

Player
Player
G.P 1.3 je Svaka prevara.Kako sto se vidi na snimku ti nisi prevaren nisi izgubio nista.

Djomla Inyahead

Valchiny on top
Player
Buraz nije to skem tebi je pisalo gore sta ti on nudi

Mitke Tsukuyomi

Player
Player
HAHAHH ovo se bas vidjelo da oce skemat i on je to bas sam radio

Filip Mino

Player
Player
G.P 1.3:Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.

-
Znaci svaka PREVARA je G.P 1.3
-Vidim laz da je kasnije i njegovom drugu sam to uradio to NIJE tacno.To je prevara administracije.
-Isto na objavi Rejected - G.P 1.3 | 39122 36090 se vidi da se desava ista stvar. On NE prihvaca razmenu sto znaci da on nije skeman.
-U komentarima na ovu objavu: Rejected - G.P 1.3 | 39122 36090 se vidi kako gospodin Kuna Bitanga, Mitke Cartiero brane svoj drug od tu stioaciju.To znaci da oni vrlo dobro znaju pravila ali hocu da ugroze mene zbog licne probleme u gradu.
-Nema nitu jedno pravilo koje kaze da POKUSAJ SKEMA je zabranjen a i da je nije za trajni ban i odzimanje nofca.
-Na isto tu objavu igrac pokusava da pobegne i vidi se da je hteo no SKEM NIJE ODRADEN.
-Na ponudi se jasno vidi da ja mu nudim da kupi crypto valutu.

MOLIM ADMNISTRACIJU DA POGLEDA OVU OBJAVU: Rejected - G.P 1.3 | 39122 36090

Last edited:

Fran CrniPiton

Player
Player
Al ti da si prihvatio to za 1m svj to nije scam, zato kaj ti je on to ponudil i on je trbe samo mamio da brzo stisnes Y a to je dalje tvoja greska sta si za tolko puno pra kupio to. Nije sad on napravil neki klasican scam da ti njemu das pare on ode ovo ste sve radili legalno preko razmjene.

Filip Mino

Player
Player
Al ti da si prihvatio to za 1m svj to nije scam, zato kaj ti je on to ponudil i on je trbe samo mamio da brzo stisnes Y a to je dalje tvoja greska sta si za tolko puno pra kupio to. Nije sad on napravil neki klasican scam da ti njemu das pare on ode ovo ste sve radili legalno preko razmjene.
On je re sam rekao pritistam brzo ja sam mu samo rekao dobro stisci nisam mu rekao STISCI BRZO

Lekica

Player
Player
G.P 1.3:Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.

-
Znaci svaka PREVARA je G.P 1.3
-Vidim laz da je kasnije i njegovom drugu sam to uradio to NIJE tacno.To je prevara administracije.
-Isto na objavi Rejected - G.P 1.3 | 39122 36090 se vidi da se desava ista stvar. On NE prihvaca razmenu sto znaci da on nije skeman.
-U komentarima na ovu objavu: Rejected - G.P 1.3 | 39122 36090 se vidi kako gospodin Kuna Bitanga, Mitke Cartiero brane svoj drug od tu stioaciju.To znaci da oni vrlo dobro znaju pravila ali hocu da ugroze mene zbog licne probleme u gradu.
-Nema nitu jedno pravilo koje kaze da POKUSAJ SKEMA je zabranjen a i da je nije za trajni ban i odzimanje nofca.
-Na isto tu objavu igrac pokusava da pobegne i vidi se da je hteo no SKEM NIJE ODRADEN.
-Na ponudi se jasno vidi da ja mu nudim da kupi crypto valutu.

MOLIM ADMNISTRACIJU DA POGLEDA OVU OBJAVU: Rejected - G.P 1.3 | 39122 36090
Ovako da zapocnemo:Skem nije odradjen ali se svaki pokusaj prevare tretra kao scam ako je on ovom spucaju kupio kriptu to bi bio cist skem ali on je odradio pokusaj prevare tako sto mu je reko klikci svo vreme za da mu proda kripto cist pokusaj/skam ide perma bato

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • (Sa razlogom je skripta napravljena da procitate pa odbijete ili prihvatite razmenu)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom