Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7062
Players nickname
Leox Obamaa
Administrators nickname
Nikola falkone
Date
Mar 1, 2023
Time
0000
Proofs
/

leox1313

Player
Player
Ovako kod vagos hq bilu su robali likove neka 3 i mi smo ih ubili te smo isli na turf nakon 5min odigrali smo turf i oso afk udjem ing i sad vidim demorgan a pravilo 6.15 glasi 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
Lik se nalazio u Geto tako da ne bi trebo dobiti warn za to Hvala unaprjed

leox1313

Player
Player
Ovako kod vagos hq bilu su robali likove neka 3 i mi smo ih ubili te smo isli na turf nakon 5min odigrali smo turf i oso afk udjem ing i sad vidim demorgan a pravilo 6.15 glasi 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
Dobili smo warn ja 7062 moj prijatelj 4711

leox1313

Player
Player
Mom prijatelju 4711 je forum acc bana u pisem za njega i mene

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
ne mozes pisat za prijatelja neka pise za sebe
napravi novu zalbu samo za sebe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom