Sory Haubice ali osveta za ovo- Approved - Mg, animacija nad mrtvim telima ID-0000
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nisam te pitao druze, off topic da se kazni.Sto osveta i sto si tako toksican. Svi volimo da gledamo njegov strim i rp. Daj brate molim te skloni zalbu. Stvarno nema potrebe od osvete i tako dalje ipak je igrica za zabava a ne osveta.
pa normalno da se ne zalis kad nisi bio tu kad je psovao, sta pricas ti druze?Kakva osveta ja sam bio kaznjen u taj dokaz i ne zalim se
sve treba da se kazni a to sto ima ljudi poput tebe koji se ne skida sa foruma treba vas sve po blacklistovati samo cekate da nekome namestite zlo.nisam te pitao druze, off topic da se kazni.
Veliki respect za tebe bratu <3Sto osveta i sto si tako toksican. Svi volimo da gledamo njegov strim i rp. Daj brate molim te skloni zalbu. Stvarno nema potrebe od osvete i tako dalje ipak je igrica za zabava a ne osveta.
nisi povezan sa situacijom uostalom meni je mamu spomenuo i ja se nisam žalio... tako da saftaj gaSory Haubice ali osveta za ovo- Approved - Mg, animacija nad mrtvim telima ID-0000
ne moram da budem povezan sa slucajem, pozdrav banovani.nisi povezan sa situacijom uostalom meni je mamu spomenuo i ja se nisam žalio... tako da saftaj ga
ma ragibu sam rekao, sa tim covekom se znam skoro pa evo godinu ipo dananisi povezan sa situacijom uostalom meni je mamu spomenuo i ja se nisam žalio... tako da saftaj ga