Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27313
Players nickname
Sale Westbrick
Administrators nickname
Nick Santoro
Date
Mar 1, 2023
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/332860/

Sale

Player
Player
Kako je zalba prihvacena ako nije okacen ceo pov? mozda sam mu brojao 5 sekundi pre toga, mozda sam mu brojao 5 sekundi ali se nije culo, snimak je isecen ne razumem kako je prihvacena zalba, a i da mu nisam brojao 5 sekundi ubio bih ga odmah ne bih gledao u njega tacno 5 sekundi pa onda pucao, samo sto ima i dalje bag da se ne kada ne cuje kada neko prica

Sale

Player
Player
Kako je zalba prihvacena ako nije okacen ceo pov? mozda sam mu brojao 5 sekundi pre toga, mozda sam mu brojao 5 sekundi ali se nije culo, snimak je isecen ne razumem kako je prihvacena zalba, a i da mu nisam brojao 5 sekundi ubio bih ga odmah ne bih gledao u njega tacno 5 sekundi pa onda pucao, samo sto ima i dalje bag da se ne kada ne cuje kada neko prica
kazna je g.p. 6.15 ne 6.5 pogresio sam u naslovu

Sale

Player
Player
trazim da se okaci ceo pov ne moze u pola akcije da isece i da kaze da mu nisam brojao ili jesam, neka okaci ceo pov prvo pa onda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom