Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban apeeal I Mujo Simba I G.P 1.1 (Želio bih na ovoj žalbi ukoliko je moguce odgovor od Abrahama Elkhabiba)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34835
Players nickname
Vito Varjacic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 1, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/xf8sVEc

Vito Obama

Player
Player
Poštovani Abrahame !

Ja sam Svestan svoje greške.
Ali bih vas molio da dobijem unban jer mi je želja nastaviti igrati na ovom projektu.
Ovaj server mi je najdraži moj main je hakiran te mi je ovo jedini acc zato vas molim za unban kako bih mogao nastavit igrat.
Priznajem uradio sam 1.1.
Ja bih vas ovim putem molio za unban.
Stvarno ovaj projekt svaka čast ja bih vas molio za unban kako bih mogo nastavit igrati na ovom projektu s drugarima.
Smatram da svako zaslužuje svoju drugu priliku pa tako i ja i stvrano vas molim za unban jer mi svi drugari igraju na ovom TOP projektu pa bih i ja želio nastavit se s njima zezeat i RP-at znam dosta pravila i mislim da mogu još čak i doprineti za poboljšanje RP-a na ovom projektu. Ja nisam svojom krivicom nigde kriv za taj uraden 1.1 jer sam dao mu malo acc da i on malo igra i ako sam znao da to nije ispravna odluka to sam uradio ali ja nisam ovde imao nikakvu losu nameru i onda sam dobio ban priznajem svoju grešku i izvinjavam se zbog nje i nadam se da će te donjeti ispravnu odluku i dobro razmislit o ovoj žalbi.

Hvala unapred!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom