3+ clana pucaju ispred bolnice na ljude
MASS RDM
MASS RDM
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!to uopste nisu clanovi venoma xd3+ clana pucaju ispred bolnice na ljude
MASS RDM
ID 8888 će biti kažnjen za baiting.3+ clana pucaju ispred bolnice na ljude
MASS RDM
tacno bi bulju dao samo warn da smestis dzabe nemas 3 coveka iz venoma koji krse pravila, a i momci koji udaraju te udaraju potpuno opravdano..Momci necemo se lagati a ja ne mogu da baitam kad pucaju i ostale ljude HVALA MOMCI
Otkud ti znaš tko je član kojeg fama. Ne petljaj se svuda gdje je mjesto i gdje nije. Smaraš i nebitan si.To jesu clanovi Venoma koji su kikovani tek kasnije (po dogovoru) kako bi izbegli warn ali su bili clanovi Venoma kada se ovo desavalo - admini mogu da provere logove.
Pozdrav
Evo tetkica se mora javiti, da ti usta zatvore dole bi progovorio. De mi daj kontakt malog Bogija da mi posalje cheat sto si mu kupio.To jesu clanovi Venoma koji su kikovani tek kasnije (po dogovoru) kako bi izbegli warn ali su bili clanovi Venoma kada se ovo desavalo - admini mogu da provere logove.
Pozdrav
popusis ga ti malo BogijuEvo tetkica se mora javiti, da ti usta zatvore dole bi progovorio. De mi daj kontakt malog Bogija da mi posalje cheat sto si mu kupio.
Upravo tako svaki put kikaju clanove kako nebi dobili WARN na FAMTo jesu clanovi Venoma koji su kikovani tek kasnije (po dogovoru) kako bi izbegli warn ali su bili clanovi Venoma kada se ovo desavalo - admini mogu da provere logove.
Pozdrav
Inace u RealLife ti bi ispucao coveka koji sa kojim imas kontakt i svadju 10 dana prethodnih i to ispred BOLNICE to je inace bas po Roleplay-utacno bi bulju dao samo warn da smestis dzabe nemas 3 coveka iz venoma koji krse pravila, a i momci koji udaraju te udaraju potpuno opravdano..
pricam za momke koji su te udarali koje nazivas kerovima, a princ te je ubio izgleda da mu je doslo tako jbgInace u RealLife ti bi ispucao coveka koji sa kojim imas kontakt i svadju 10 dana prethodnih i to ispred BOLNICE to je inace bas po Roleplay-u
i ti bi u RLu priso u masu ljudi i poceo da se deres kerovi kerovi zavrsio bi isto ko na snimku verovatnoInace u RealLife ti bi ispucao coveka koji sa kojim imas kontakt i svadju 10 dana prethodnih i to ispred BOLNICE to je inace bas po Roleplay-u
on i u RL ide po ulici i vice kerovi ne lazem.. takav je decko sta cesi ti bi u RLu priso u masu ljudi i poceo da se deres kerovi kerovi zavrsio bi isto ko na snimku verovatno
pa vidim da si navikao da ti vice da si keron i u RL ide po ulici i vice kerovi ne lazem.. takav je decko sta ces
Jigoro jel vam krivo sto vam jednog po jednog kera isteravam iz gradapa vidim da si navikao da ti vice da si ker
koga ti protjeraš taj iskreno ne treba nikad ni da se vratiJigoro jel vam krivo sto vam jednog po jednog kera isteravam iz grada
19046 ID prvi momak kog sam vam oterao iz gradakoga ti protjeraš taj iskreno ne treba nikad ni da se vrati
jos da poznajemo momka bilo bi top hahhahhaha19046 ID prvi momak kog sam vam oterao iz grada